Protectia Datelor Laptopului

protectia datelorPentru persoanele care nu folosesc internet pe laptop, virusii si programele malitioase pot proveni de la un CD/ DVD care a fost utilizat de mai multe persoane, de la un stick de memorie care a fost imprumutat altor persoane, cat si de la hackerii care ajung sa aiba acces la echipament. Pentru persoanele care au parte si de conexiune la internet, riscul de a avea de-a face cu un virus se tripleaza caci internetul este principala sursa a acestor programe malitioase. Daca va aflati in situatia in care un virus v-a atacat echipamentul, atunci noi va recomandam sa apelati la noi, caci la sediul PC Laptop oferim atat service laptop cat si devirusare laptop. De asemenea, si protectia datelor este importanta, astfel ca va sugerem sa cititi urmatoarele informatii.

Pentru reparatii laptop, recuperare date ori devirusare sistem, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Protectia datelor – Informatii

  • Cum protejati sistemul de programe malitioase? Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa instalati pe laptop un antivirus bun, care sa fie la zi cu update-urile. Orice antivirus ar fi de ajutor, insa puteti citi aici si detalii legate de cel mai bun antivirus. Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va asigurati mereu de CD-urile si stick-urile de memorie pe care le conectati la echipament, mai ales daca au fost folosite si de alte persoane. Cat despre protectia datelor in timpul utilizarii internetului, noi va recomandam sa instalati pe browser-ul vostru o extensie precum Ad Blocker, pentru a evita reclamele ce pot instala virusi in momentul accesarii lor.
  • Cand apelati la serviciile noastre? Daca antivirusul instalat pe laptop identifica prezenta virusilor, insa nu ii poate elimina, atunci este momentul sa apelati la noi. La PC Laptop noi oferim o diagnosticare gratuita prin care sa ne putem da seama de starea laptopului cat si de eventualele solutii ce pot fi aplicate problemelor intalnite.

Alte serviciile pe care le oferim sunt:

Pe langa service de laptopuri, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.