Diagnoza laptop

diagnosticare laptop 2

Diagnosticare laptop gratuită pentru echipamente ce necesită reparate.Pentru un diagnostic real asupra unui laptop, apelează întotdeauna la un specialist.

Pc laptop oferă diagnosticare laptop gratuită bazată pe simptomele laptop-ului, vă informează costul aferend reparaţiei cât şi timpul necesar intervenţiei, oferindu-vă posibilitatea de a decide reparaţia laptopului în funcţie de defectul constatat.

Pc laptop are o echipă multidisciplinară tehnic cu personal cu medii diferite academice și experiențe profesionale care permite să vă ofere un raspuns real de diagnosticare a laptopului, indiferent de defectul prezent. Acest lucru ne permite să oferim servicii profesionale de specialitate şi de calitate garantat tuturor clienţilor noştri.

diagnosticare laptop

Ştiai că ?

Procesul de diagnoza corectă al laptop -ului reprezintă circa 85% din timpul alocat reparaţiei.
Procesul de testare solicită sub 10% din timpul alocat reparaţiei.
Peste 96% din cazurile diagnosticării plăcii de baza, diagnosticarea se realizează doar prin repararea plăcii.

Astfel, diagnosticarea este cea mai importantă etapă pentru repararea unui laptop cu succes.

Etapele diagnosticării

Pentru a putea ajunge la o diagnosticare reala sau finala, laptopul trece prin mai multe etape de diagnosticare.

Diagnosticarea iniţială

Procesul de diagnosticare iniţială se exercită de faţă cu clientul şi presupune oferirea unui cost estimativ bazat pe simptomele echipamentului (în cazul în care simptomele sunt des întalnite).

Diagnosticarea primară

– laptop-urile care pornesc şi implică erori vor fi verificate software apoi hardware: hard disk, memorie ram, procesor, placă de baza, etc
– laptop-urile care nu pornesc li se vor verifica încărcătoarele, consumul de curent, conectorii
– laptop-urile care pornesc şi nu afisează pe ecran, vor fi verificate la nivel de display, ecran defect, panglică LCD VLDS, placa video

Diagnosticarea electronică a placii de bază

Pe baza acestui diagnostic electronic, se identifică fenomenul care a adus la defectiunea laptopului, locaţia precisă a defecţiunii cât şi componentele ce necesită reparate sau schimbate.
Acest proces de diagnosticare electronic se efectuează la standardele RoHS in laborator propriu.
Lipirea, sudarea sau dezlipirea cip-urilor placii de bază se efectuează la inflaroşu.

Important

Diagnosticare devine gratuită atunci când:

– clientul acceptă reparaţia
– laptopul nu a putut fi reparat

Atunci când clientul refuză/anulează reparaţia sau solicită preluarea laptopului aflat  în curs de reparaţie:

– 50 Ron taxa de diagnosticare primara
– 100 Ron taxa de diagnosticare electronica

FAQ:

Q: Faceţi şi reparaţi  la domiciliu / sediu ?

A: – putem efectua deplasări la domiciliul clientului pe toata raza Municipiului Bucureşti; cunoaştem cât de important poate fi timpul atât pentru dumneavoastra, cât şi pentru noi.
– putem efectua la domiciu dvs urmatoarele operaţiuni: înlocuire componente precum display laptop, tastatura, hard disk, memorie ram, alimentator, cât şi operaţiuni de depanare software, devirusare şi optimizare.
Trebuie sa cunoaşteţi faptul că în urma solicitării, costul de deplasare este de quantuam 50 Ron.

Q: De ce diagnosticarea  nu este gratuită în cazul în care nu doresc reparaţia laptop-ului ?

A:- Avem motive întemeiate şi precizăm:
– încercam să evitam situaţiile în care clienţii aduc laptop-ul la diagnosticare doar pentru “a vedea ce are”, astfel marind timpul de intervenţie al clientilor care au nevoie de reparaţie
– un diagnostic real se face doar pe baza reparaţiei, iar costurile necesare înlocuirii pieselor sunt suportate în totalitate de noi
– de regula, atunci când clientul refuză reparaţia, costurile necesare diagnosticării nu pot fi recuperate din aceasta taxă

Va multumim pentru încrederea acordată

Echipa PcLaptop.ro

148 Comentarii, spune si tu ceva..

 1. Laptop Acer Aspire 5542G, folosit din 2010 intens la gaming de copil. Merge perfect pe baterie sau cu alimentatorul dar setat la performante “economy”. Am pus un program de monitorizat parametrii GPU (driver Ati Radeon 4500/5100) care-mi arata ca imediat ce este trecut in modul “high performance” sau se porneste un joc si creste tensiunea pe chipset si frecventa de operare, in maxim 1 minut apar dungi – puncte pe ecran, urmand ori ecran negru si mesaj ulterior ca s-a recuperat dupa o eroare, fie BSOD, fie blocat complet pe o imagine. Se poate rezolva doar cu reballing? Care ar fi pretul?

  • Buna seara,
   un cost se ridica la circa 280 ron.

 2. Buna ziua ! Am un Dell latitudine 6425 si am crapat ecranul, spartura fiind in interior, ecranul la suprafata neavand probleme. Cat ar costa schimbarea ecranului ? Multumesc.

  • Buna seara,
   costul de reparatie ar fi de circa 300 ron pentru inlocuirea ecrnaului.

 3. Buna ziua !
  Am un laptop Acer Aspire 4349 si de curand a inceput sa faca un zgmotos din zona coolerului (banuiesc eu) . Acest zgomot nu inceteaza decat daca mut sau apas in zona touchului de la mouse.
  Cat ar costa verificarea, eventual curatarea coolerului, iar daca este stricat schimbarea acestuia?

  Multumesc !

  • Buna seara,
   constatarea este gratuita si se efectueaza pe loc.

   Va asteptam !

 4. Buna ziua,
  Am un laptop Dell, model N5010, care se inchide singur la cateva minute dupa pornire. La start-up intra in windows, apare desktop-ul, dar se inchide chiar si daca nu deschid vreo aplicatie sau daca nu accesez vreun folder. Se inchide inclusiv in BIOS.

  Context:
  Laptopul, inca din prima luna de la cumparare, a avut probleme serioase de supraincalzire si a ajuns de cateva ori in service, drept urmare chiar si dupa vizite in service si schimbari de componente, m-am vazut nevoita sa il aspir cam o data pe luna in zona sistemului de ventilatie. Ca urmare a aspirarii, cred ca s-a detasat un mic surub in interior (nu l-am desfacut sa confirm ca este surub, dar cam asa se aude – mic si metalic -) si cand misc laptopul se aude miscandu-se inauntru.
  Laptopul se inchide singur de cand acest obiect mic dinauntru a lovit o paleta a ventilatorului si a ricosat in ceva, cred eu. Ma gandesc ca a lovit o componenta interna, a dezlipit ceva, nu stiu si sincer nu ma pricep. Nu scoate niciun zgomot ciudat sau atipic, nici macar atunci cand se inchide.

  As vrea sa-l aduc in service, dar inainte m-ar interesa sa stiu este ce componenta considerati ca ar putea fi defecta si daca ar fi posibila o reparatie fara inlocuire de componente?

  Va multumesc anticipat pt. raspuns!
  Raluca Guran

  • Buna ziua.
   E posibil ca in urma aspirarii sa se fi rupt paletele de la cooler. O alta varianta ar fi fost ca unul dintre suruburi sa nu fie stranse corespunzator si acestea sa se plimbe prin placa de baza.
   In ambele cazuri laptopul trebuie vazut ce problema ar avea de face zgomot si totodata remediat problema cu inchiderea brusca.

   Va asteptam cu laptopul la o constatare gratuita fara sa fiti nevoita sa inlocui vre-o componenta.

 5. Buna ziua!
  E posibil ca un laptop cu capacul inchis, bagat in geanta cu burete sa i se sparga display-ul, dar nu si carcasa?

  • Buna ziua.
   Da, este foarte posibil daca acest laptop a fost presat in urma transportului.
   Carcasa este mult mai rezistenta fata de ecranlui laptopului care este extrem de sensibil la socuri mecanice.

 6. Bună seara! Am un laptop acer aspire 5520 Si are o problema in momentul in care conecteze încărcătorul se albeste ecranul si se blochează stiti ce se intampla si cat ar costa o eventuală repatatie ??? Multumesc

  • Buna ziua.
   Din pacate modelul respectiv de acer nu are sanse de reparatie, el fiind un model extrem de defectuos.
   Va recomandam sa achizitonati un laptop nou.

 7. Buna ziua am un laptop Leonovo g570 intro seara am varsat putina apa pe el (pe tastatura) lam stins din prima si lam sters si de seara pana dimineata sa uscat vreau sa va zic ca lam pornit si merge nu are nimic defect dar miroase a ars de la iesire la ventilator….mi-e frica sa il folosesc ce sa fac 😕

  • Buna ziua.
   Cel mai probabil s-a produs un scurt in placa de baza.
   Daca laptopul nu poate fi reparat, placa de baza poate fi inlocuita iar noi avem o placa disponibila in stoc.

   Va asteptam cu laptopul la o constatare gratuita.

 8. Buna. ! Am un laptop Lenovo G570 aseara am scapat putina apa pe tastatura si dupa lam tinut in jos si lam sters vreau sa stiu daca poate exploda sau lua foc sau sa se arda ceva lam lasat de seara pana dimineata la uscat si acum e bine porneste dar mie frica sa il folosesc…Ce sa fac ?

  • Buna seara.
   V-am raspuns intr-un mesaj anterior, va asteptam cu laptopul la o verificare gratuita.

 9. Buna ,am un laptop hp 650 si in urma cu 2 luni nu imi mai merge, apas pe buton sa il pornesc si ecranul nu se aprinde (este negru) insă butonul power este aprins ( ventilatorul merge), ma puteti ajuta ?

  • Buna ziua.
   Dupa simptomul comunicat, laptopul are o problema la placa de baza, mai exact placa video.
   Un cost de interventie ar fi de circa 280 ron.
   Va asteptam cu laptopul la reparatie.

 10. Buna ziua. Am o problema cu laptopul meu Asus K52j. Mufa la care conectez incarcatorul nu mai functioneaza. Am doua intrebari. Cat m-ar costa sa schimb doar placa cu aceasta mufa (este separata si include si mufa pentru cablu de retea si cardreader-ul) sau cat m-ar costa sa fie reparata doar mufa.

  Multumesc.

  • Buna ziua.
   Mufa poate fi inlocuita, iar costul s-ar ridica la circa 120 ron (pentru inlocuire mufa) sau 150 ron (mufa + curatare sistem racire).
   Este indicata a doua varianta cu curatarea sistemului de racire, dat fiind faptul ca la inlocuirea mufei sistemul de racire este demontat

 11. Buna ziua.Am o problema la laptopul meu (Acer Aspire V3-771G). In timp ce-mi iroseam viata jucandu-ma laptopul s-a inchis si n-am reusit sa-l mai deschid de atunci.Nici un led al indicatoarelor nu se deschide si cand conectez incarcatorul becul acestuia “tremura” iar cand il deconectez se comporta normal. E posibila vreo estimare?

  • Buna ziua.
   E posibil sa se fi defectata placa video in urma unei supraincalziri.
   Va asteptam cu laptopul la o constatare gratuita.
   Un cost de interventie ar fi de circa 300 ron.

 12. Salut! Am un Dell Inspiron mini 10 si in momentul in care apas pe butonul de power, led-ul se aprinde, sta aprins 5-8 secunde dupa care se stinde, iar display-ul ramane negru, ca si cum ar fi stins complet. As vrea sa stiu si eu care ar fi cauza si cat ar costa repararea. Multumesc!

  • Buna ziua.
   Costul reparatiei pentru laptopul dvs se ridica la cel mult 200 ron.

   Va asteptam pentru interventie.

 13. Buna ziua,
  am un acer v3-571G, si laptopul meu sa incalzeste prea repede si prea tare (pana la 65°C, si o data la 85). Din cauza asta, laptopul merge destul de greu. Daca am nevoie doar de o schimbare de pasta termoconductoare, cat mar costa ?

  Multumesc

  • Buna ziua.
   Interventie implica un cost de 70 ron, iar durata este de 2h.

   Va asteptam

 14. Buna ziua,
  Am un laptop Lenovo B590 la care nu se mai alimenteaza bateria. Apare 61% disponibil (alimentata, nu se incarca) si nu il pot tine aprins decat in conectat la priza. Cat ma costa reparatia?

  • Buna ziua.
   Posibil sa aveti bateria defecta si sa nu se mai incarce.
   O alta varianta poate fi si controlerul bateriei (power management) dupa placa de baza care nu-i permite sa incarce mai mult bateria.
   Solutia ar fi aflarea defectului doar prin a testa cu o baterie noua.

   Va asteptam cu laptopul pentru o eventuala verificare/reparatie.

 15. Buna ziua! am o problema cu un lenovo b590 si anume displayul nu mai sta perpendicular cu tastatura, posibil sa fi cedat balamalele.Cam la cat ar ajunge reparatia? Multumesc

  • Buna seara.
   Posibil sa aveti o problema cu balamalele sau carcasa laptoptului.
   Constatarea este gratuita si se face pe loc in prezenta dvs.
   Va asteptam !

 16. Buna ziua,
  Am un laptop mai vechi, din 2006 care a mers foarte bine si de 2 ani am o problema a carei cauza nu o pot stabili corect.
  In timp ce lucrez ecranul se face intr-o culoare( uneori alb, uneori albastru, negru…fara nici o informatie.) Trebuie sa-l inchid ca sa o reiau de la capat. Modelul este Toshiba Satelite M45 S269.
  Este mai vechi, dar pentru Office si mail este foarte bun inca.Plus ca are XP de care am inca nevoie la un soft. Va rog o parere!
  Este invertorul sau e mai grav. Este memoria? El a venit cu 512 si i-am pus cu timpul 2 giga care e maximum. Sper sa nu fie ceva cu placa video, ca nu ar merita facut. In rest merge bine, nu se incalzeste …,nu se blocheaza.
  Va multumesc!

  • Buna seara.
   Este posibil sa aveti o defectiune la ecran, dupa simtomele pe care mi le-ati comunicat.
   Eletronica ecranului poate fi defecta si se manifesteze astfel.
   Orisicum, laptopul necesita o verificare, de aceea, va asteptam la o diagnosticare gratuita.

 17. Buna ziua
  Cat ar costa reparatia unui HP mini 110 care nu functioneaza pe baterie(bateria este buna)?

  • Buna seara.
   Ati testata cu o alta baterie?

   • Da, bateria este sigur buna.

    • Buna ziua.
     Atunci sigur este vorba de placa de baza.
     Va asteptam cu laptopul pentru o eventuala reparatie.

 18. Buna ziua. Detin un laptop dell inspiron N5010 I7. De cateva zile am o problema cu el . Il pornesc , stau 5,10 secunde , dupa care se inchide. Incerc iar operatiunea asta si tot asa. Tin sa subliniez ca am reusit sa il pornesc pana la urma in urmatorul fel : l-am pornit cu bateria in el si pus la incarcat , iar cand a inceput sa incarce intrarea in windows am scos bateria si a pornit fara nici o problema . Puteti sa imi spuneti mai exact cam care ar fi problema? Adica de ce atunci cand il pornesc normal , se deschide 5,10 secunde , dupa care se inchide.

  • Buna seara.
   Este evident ca aveti o problema cu placa de baza.
   Acest lucru necesita o investigare amanuntita.

   Va asteptam cu laptopul pentru o diagnosticare.

 19. Buna ziua. Toshiba Satellite pro a300 nu mai porneste,incarcatorul este ok,bateria ok,cat ar costa inlocuirea reparatia sau daca este nevoie inlocuirea placi de baza?

  • Buna ziua,
   Va asteptam cu laptopul la o diagnosticare gratuita ! multumim.

  • Buna ziua,
   Va asteptam cu laptopul la o diagnosticare gratuita si va putem spune si un cost estimativ ! multumim.

 20. diagnosticarea se plateste sau nu am un hp pav g6 si cred ca nu imi mai merge culeru iar cand se deschide se ridica cu tot cu tastaura coltu stang cit ma costa sa mi spuneti daca mil faceti mersi

  • Buna ziua.
   Daca nu ma insel dvs ati fost deja la noi si problema a fost deja rezolvata.
   Diagnosticarea initiala este gratuita si se face pe loc. Pe baza acestei diagnosticari vi se face spune ce probleme ati avea si care ar fi costurile interventiei.
   Dignosticarea primara implica un cost de 50 ron in cazul in care laptopul poate fi reparat/remediat iar dvs refuzati reparatia.

 21. Buna am un laptop Hp pavilion g6 2305 sq are o pata neagra si pe langa ea are alb si cateva dungi.Cat ar costa un nou display?

  • Bunza ziua, nou montaj gratuit 350 lei

 22. buna seara,am un laptop sony vaio,problema este ca cand il aprind imi apare ,,operating sistem not fond” eu nu am bios in el,ajutatima va rog!

  • diagnosticare gratuita va asteptam cu mare drag

 23. Buna ziua, am un acer travelmate 5335. Am scapat apa pe tastatura, am scos tastatura, acum este la uscat. Intrebare: is revine?

  • Buna ziua.
   Sansele sa isi revina sunt de sub 50%, dar totusi merita incercat.
   Mult succes

 24. Buna ziua
  Am un DELL INSPIRON N5010, nu mai porneste, se aud 8 bipuri, uneori monitorul pare ca se aprinde dar se vad doar niste dungi, dupa care se opreste.
  Inainte de asta se incingea destul de mult daca il utilizam la taskuri mai solicitante si se oprea sau se restarta placa video si uneori facea niste dungi sau punctulete verzi dupa care se oprea si se auzeau acele bipuri. Am reglat toate setarile pe economic si l-am folosit numai ca office vreo 2 saptamani dupa care nu a mai pornit deloc, la pornire se aud cele 8 bipuri.
  M-ar interesa cat costa diagnosticarea si daca se poate, un estimat al reparatiei.

  • Buna ziua.
   Diagnosticarea laptopului este gratuita. Dupa simptomul respectiv, 8 bip-uri, inseamna ca aveti o problema cu placa video.
   Posibilitatea de reparatie a placii video o gasiti aici https://pclaptop.ro/service-laptop/reparatii-placa-video/

   Costul reparatiei pentru modelul dvs se ridica la 350 ron.
   Sansele de reparatie sunt de peste 80%.

   Va asteptam.

 25. Am un laptop MSI cx623,il aprind si imediat se opreste ,doar apuca sa porneasca ventilatorul si atat. Nu sta nici macar o secunda pornit. Care ar fi problema si care ar fi costul?

  • Buna ziua.
   Problema pare a fi din placa de baza, partea de initializare a placii.
   Exisa sanse de reparatie pentru laptopul dvs, costul de reparatiei fiind de circa 300 ron.

   In cazul in care sunteti hotarat sa-l reparati, nu ezitati sa ne contactati.

 26. Buna ziua! Am un laptop HP 655 care nu-mi trece testul de hdd. De altfel, inainte de a se opri, ma anunta sa-mi salvez datele deoarece windows ul detecteaza o problema a hdd si voi pierde informatiile. In final nu-mi mai porneste deloc si imi solicita “insert bootabil disk”. M-ar interesa costul cu aproximatiei al reparatiei atat pentru cazul in care poate fi reparat hdd cat si daca necesita inlocuirea acestui. Multumesc!

  • Buna ziua.
   Singura modalitate de a repara laptopul este prin inlocuirea hard disk-ului. Un hard disk defect nu mai poate fi reparat, acesta fiind un comsumabil. De aceea, windows-ul chiar va anunta sa va faceti un back up pana nu este mult prea tarziu, pana nu cedeaza definitiv hard disk-ul.
   Costului unui hard disk se afla intre 80 si 250 ron in functie de capacitate si in functie de starea acestuia (nou sau sh).

   Constatarea laptopului este gratuita si se face pe loc.

   Va asteptam.

 27. salut am o problema cu un leptop acer aspire 5742G se misca greu si la filme se sacadeaza probleme are si la jocuri,am fost sa ii schimbe windowsul si la fel nu stiu ce sa mai fac cu el va rog sa ma ajutati

  am leptop i5 si merge ca pentium 1

  • va asteptam cu el la noi ! multumim

 28. Buna ziua am un dell inspiron 9400.Pe ecran apar niste dungi verticale,conectat pe un alt monitor imaginea este ok.Care ar puta fi problema si o estimare de pret a reparatiei v-as ruga.

  • diagnosticare gratuita. probleme in placa de baza !

 29. Buna ziua. Detin un laptop hp care nu recunoaste placa de sunet. Uneori o detecteaza alteori nu. Cat m-ar costa reparatia lui?

  • Buna seara.
   laptopul necesita o diagnosticare pentru a-i determina defectul.
   In functie de defectul constatat, va putem oferi si un cost de reparatie.

   In cazul in care va hotarati, va asteptam cu laptopul la o diagnosticare gratuita.

 30. Buna ziua,

  Am un HP Pavilion DV5 care nu booteaza. Se aprind led-urile de la Caps si Num Lock de doua ori si am inteles ca asta inseamna o defectiune a Bios-ului. Am incercat sa fac un Bios Recovery, nu a mers.

  Cat ma costa reparatia daca:
  1. problema e de hard-ware
  2. daca e doar o problema a Bios-ului?

  • Buna seara.
   Laptopul necesita o verificare amanuntita.

   Singura solutie de reparatie se poate face doar prin diagnosticarea placii de baza si verificarea fiecarui chipset in parte “video” “northbridge” “southbridge” “bios”

 31. Buna ziua,

  T60 1951-FDG, fara baterie – se aprinde led “priza=power”, insa acesta se stinge atunci cand apas buton PowerOff.
  Laptop insa functioneaza normal pe baterie incarcata, atunci cand nu e conectat in priza de curent.
  Rog cost reparatie.

  • Buna seara.
   Despre ce laptop este vorba?
   Diagnosticarea laptopului dvs este gratuita si cel mai probabil a fost afectata placa de baza in zona “power management”. Problema pe care o intampinati survine de o supraincalzire sau suprasarcina de tensiune.

 32. Buna.am o problema cu cu acer aspire e1 522 cand il pornesc dupa 10 secunde se deregleaza butoanele.si cand intra in windows tot asa de parca sunt dereglate butoanele parca sunt apasate singur.am inceput sa il desfac si am scos bateria si hard-ul.ia-am pus incarcatorul si lan aprin si tot asa face.Mai ales am vrut sa-I pun windows pe el si cand porneste windosul se restarteaza singur de ce ??????

  • Buna ziua,
   Se pare ca va confruntati cu o problema destul de serioasa. Daca tastele sunt activate fara sa existe vreun contact fizic, atunci sunt sanse ca praful ori lichidele varsata pe tastatura sa se fi adunat in interior si sa afecteze modul in care lucreaza tastele. Pe de alta parte, se poate ca placa de baza sa sufere o defectiune ori ca o problema pe partea software sa fi aparut (poate chiar un virus). V-am putea oferi un raspuns mai clar daca ati aduce echipamentul la sediul nostru pentru o diagnosticare gratuita.

 33. buna ziua. am un laptop sony vaio PCG-6L1L. are 3 taste care merg greu si un zgomot la cooler. imi puteti spune un cost estimtiv. multumesc

  • Buna ziua.
   Doriti un cost estimativ pentru ce anume ?
   Daca tastele functioneaza greoi, atunci fie se curata, fie se inlocuieste tastatura.
   Coolerul daca face zgomot, necesita inlocuit.
   Cost estimativ tastatura 10-150 ron
   Cost estimativ cooler 80-130 ron

 34. Am un laptop fujitsu siemens v5535 si are urmatoarea problema: il pornesc, ruleaza windows-ul, se incarca desktop-ul apoi in 2-8 minute se blocheaza. A instalat alta versiune de windows dar problema persista. Va rog sa-mi spuneti daca se poate remedia si cam cat ar costa. Multumesc

  • Buna seara.
   Va asteptam cu laptopul la o diagnosticare gratuita.

 35. buna ziua

  am un hp dv6000 si am o problema cu displayul cateoadata incepe si apare o umbra neagra in partea de jos stanga dar imaginea se vede doar ca parca nu ar fi luminata ? despre ce ar fi vorba si cat costa reparatia ?

  • Buna seara.
   Aveti o problema cu luminozitatea ecranului, aceasta problema putand fi eliminata la un cost de 180 ron.
   Reparatia se realizeaza pe loc, iar durata este de circ 15 minute.

 36. Am un laptop fujitsu siemens esprimo mobile v5535 cu urmatoarea problema: dupa ce il pornesc, ruleaza windows-ul apare desktop-ul iar dupa 4-10 minute se blocheaza. Am reinstalat windows-ul dar problema persista. Imi puteti spune care ar fi problema si cam la cat se ridica costul reparatiei? Multumesc

  • Buna seara.
   Laptopul dvs necesita o investigare amanuntita, astfel, putem determina defectul, cat si costul necesar interventiei de reparatie.

 37. Buna ziua.

  Am si eu un laptop dell care mi s-a blocat, am incercat sa il restartez insa nu mi se mai deschidea(imi arata ca nu am niciun sistem de operare instalat). Am incercat sa instalez un nou sistem de operare insa nu merge. Am incercat mai multe windows-uri insa nu imi citeste partitiile si nici nu permite instalarea. As vrea sa vin pentru o diagnosticare insa m-ar interesa si un pret estimativ daca se poate.
  Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

  Va multumesc!

  • Buna seara.
   Constatarea laptopului este gratuita, astfel, veti cunoaste defectul, costul reparatiei, avand posibilitatea de a alege daca doriti sa-l reparati sau nu.

 38. Buna ziua
  Am un laptop hp care ar cam trebui curatat de virusi si programe defecte(nu am foarte multe lucruri pe el).Cam cat ma -ar costa sa se uite un specialist la el?

  • Buna ziua,
   Devirusarea va poate duce pana in 70 RON, iar asta poate include si reinstalarea sistemului de operare.

 39. Buna ziua
  Am un Acer Aspire 7739ZG cumparat in februarie 2012,si in urma unei setari neinspirate in BIOS (Insyde H20 Setup Utility vers. 3.5) laptopul dupa restartarea ceruta de modificare laptopul nu mai vrea sa porneasca deloc.La apasarea butonului de POWER se aude cum porneste ventilatorul cateva secunde si se aprinde ledul de power,dupa care totul se opreste.
  L-am trimis la SC SAMA BIT SRL si verdictul este : “placa de baza defecta.S-a incercat recuperarea BIOS – fara succes.”
  Mentionez ca BIOS-ul vers. 1.06 (vezi acer.ro,pagina de drivere), a fost modat si deblocat si imi oferea mult mai multe optiuni si setari decat originalul.
  1.Aveti posibilitatea de a rescrie BIOS-ul pe cipul original prin scoaterea lui de pe socketul de pe placa,in speranta ca se va remedia problema?
  2.Daca nu merge asa se poate repara altfel placa de baza?Va rog sa mentionati in ambele cazuri costurile.Multumesc!
  P.S. Modificarea in BIOS a constat in trecerea placii video dedicate (NVdia Geforce GT520M) ca “primary” si a celei integrate(Intel HD)ca “secondary”.
  Cu stima,Marius

  • Buna ziua.
   Este posibil ca laptopul dumneavoastra sa se rezolve prin rescrierea bios-ului original cu care acesta a venit si cu care functiona in cele din urma.
   In caz contrar, costurile se pot mari.
   Pentru a stii cu siguranta cum se poate remedia laptopul dvs, este necesar o diagnosticare amanuntita.

 40. Am si eu un laptop HP G72 … deci mă jucam fifa si deodata s-a blocat si a trebuit sa il restartez… eu bine i-am dat restart si se deschide dar pe ecran nu apare absolut nimic.. o sa vin la o diagnosticare dar as vrea sa stiu si un pret estimativ pentru o eventuala reparatie..Multumesc

  • Buna ziua.
   Placa video este defecta, un cost cu aproximatie ar fi de circa 350 ron, asta in cazul in care se poate repara.
   Sansele de reparatie sunt de peste 80%

 41. buna ziua , am inlocuit un display la laptop iar cand aprind laptopul mufa din spatele display-ului se incalzeste iar laptopul se stinge .
  care sa fie cauza?

  mentionez ca , daca conectez vechiu display, cel spart , mufa nu se incalzeste, iar laptopul nu se stinge

  • Buna ziua.
   Inseamna ca aveti o problema hardware ce necesita investigata.

   Va asteptam cu laptopul la o diagnosticare gratuita.

 42. Laptop Acer Aspire E1 Model Q5WTC 571G 531
  Nu vede a doua placa video DEDICATA NVIDIA 710M, nu o vede hardware nu se poate instala merge doar cea integrata INTEL? Ce e de facut? si cat costa?

  PS sunt din Constanta

  • Buna ziua.
   Inseamna ca aveti o problema cu placa video nvidia si ca acesta s-ar fi putut defecta in urma unei supraincalziri sau a suprasolicitarii laptopului prin jocuri.

   Problema se poate remedia prin repararea placii video sau in cel mai rau caz, prin inlocuirea placii de baza.

   Laptopul se poate trimite la noi pentru o diagnosticare gratuita.

   Echipa pclaptop

 43. Salut, am si eu o pproblema cu un laptop MSI CR610 este rupta carcasa de la display unde are balamalele si nu mai sta displayul. Cat ar costa schimbarea de carcasa

  • Buna ziua.
   Carcasa costa 125 ron si 30 ron manopera.
   Este posibil sa aveti nevoie si de balamale.

 44. Salutari.
  Am un Acer 5742G (I5 460m, nVIDIA GT 540M)
  Am scapat apa pe zona touchpad-ului. A mers o vreme dar acum nu mai alimenteaza sub nici o forma.
  Am scos bateria, nu porneste pe alimentare(nu se aprinde nici un led)
  Cu bateria in el si alimentarea se aprinde becul de baterie de 2 ori si nimic nu se intampl.
  Am incercat si alt incatcator , de la un laptop identic cu acelasi voltaj si amperaj.
  Am desfacut laptopul, am curatat de condens in zona touchpad-ului placa de baza, l-am lasat vreo 3 zile inainte sa incerc din nou pornirea, tot nimic.

  se poate face ceva sau direct alta placa de baza ?

  multumesc anticipat

  • buna ziua
   putem incerca reparatia placii de baza.
   in cazul in care interventia este nereusita, putem opta pentru inlocuirea placii de baza.

 45. Cat costa relaratia la.un acer aspire 3820Tg care nu mai porneste, si nu mai indica nici faptul ca am alimentatorul in el. Alimentatorul functioneaza.

  • Buna ziua.

   Diagnosticarea laptopului dumneavoastra este gratuita.

   Costul reparatiei laptopului dumnevoastra se poate face doar in prezenta laptopului cu o diagnosticare initiala gratuita.

   Va asteptam cu laptopul.

 46. Buna ziua, am un Evolio U9, iar ecranul (in urma unui soc mecanic – a cazut de pe pat) este gri in dungi fine. Pare ca porneste, dar atat, ecranul ramane la fel. Inteleg ca e posibil sa fie placa de baza. Credeti ca aceasta este problema, iar in acest caz cam cat ar costa reparatia? Multumesc mult!

  • Buan ziua.
   Este necesar o investigatie amanuntita pentru a vedea cu exactitate defectiunae laptopului dvs.

   • Cat costa o diagnosticare la dvs?

    • Diagnosticarea este gratuita.

 47. Am un laptop dell inspiron n5010. Dupa ce am facut un overclock la placa video s-a stins, apoi am reusit sa il aprind sa modific parametrii la default. A mers ceva timp , dar cand am incercat sa schimb windowsul s-a stins in timpul bootarii. Am renuntat sa mai incerc sa reinstalez windowsul si apoi am incercat sa reinstalez driverul la placa video si din momentul acela de fiecare data cand incerc sa il aprind acesta se stinge dupa cateva minute. E posibil sa fie o problema de supraincalzire. Cam cat m-ar costa reparatiile?

  • Buna ziua Dnle Catalin. Cel mai probabil in urma procesului de overclock, placa video nu a suportat aceasta interventie si s-a defectat. In momentul de fata placa video este partial defecta, iar orice incercare de a instala driverul acestuia se sfarseste prin diverse manifestari (erori, bluescreen, inchidere subita, blocare sistem, s.a.m.d)

   Ca si costuri de reparatie, v-am recomanda inlocuirea placii de baza la un pret de 500 ron, costul reparatiei in sine, fiind de circa 350 ron.

   Asteptam raspunsul dvs.

 48. buna ziua,
  am si eu un acer aspire 5741 si am probleme cu placa de baza, este “in scurt” se aprinde laptopul pentru 5-7 secunde dar cu ecranul negru iar apoi se stinge, coolerul functioneaza maxim, de incarcat incarca bateria, nu scoate nici un sunet nu are nici o afisare pe ecran, din cate am inteles ar fi un intergat ceva dezlipit de pe placa de baza din cauza unei cazaturi din trecut… mentionez ca hdd, memoria ram si procesorul sunt bune (testate), am observat ca daca il fortes de multe ori sa il pornesc mi se incinde un slot de USB iar daca il tin in priza fara baterie sau cu baterie se aprinde singur ,cu aceeasi problema, 5-7 secunde(ecran negru) iar apoi se stinge… stima

  • Buna ziua, am spune ca fara sa va oferim o diagnosticare completa prin care sa testam fiecare colt al laptopului nu putem sti cu exactitate cat de grave sunt problemele cu care va confruntati. Va invitam oricam la sediul nostru pentru mai multe detalii.

  • Buna seara.

   Va asteptam cu laptopul la o diagnosticare

   Echipa pclaptop

 49. Buna ziua!

  Am si eu un laptop acer aspire 5737z si am o problema cu cooler-ul face un zgomot infernal.A fost curatat de praf am schimbat pasta termoconductoare si tot degeaba!Poate sa fie stricat altceva in afara de cooler si daca aveti pe stoc cooler pentru modelu meu de laptop!?

  O zi excelenta!

  • Buna ziua.
   Este posibil sa aveti coolerul defect (infundat, descentrat). iar curatarea sa se fi efectuat mult prea tarziu.

   Acesta poate fi inlocuit cu unul nou circa 135 ron sau unul second hand circa 70 ron in functie de modelul de cooler.

   In cazul in care sunteti hotarat sa rezolvati problema, va asteptam cu laptop-ul la o diagnosticare gratuita.

   Echipa pclaptop.ro

 50. Buna ziua,

  Am si eu cateva problema cu laptopul meu,prima problema,nu imi mai citeste mouse-ul,cu toate ca el este functionabil,l-am testat pe alte dispozitive. Atunci cand conectez mouse-ul la laptop,primesc aceast mesaj “USB DEVICE NOT RECOGNIZED”,si nu stiu de la ce sa fie aceasta problema,am reinstalat windows-ul din nou,am pus si alta versiune,dar degeaba.

  A doua problema,laptopul se aprinde greu,mi se blocheaza,imi ramane ecranul negru,trebuie sa tin apasat pe butonul de aprindere doar ca sa il sting,dupa aceea cand il aprind din nou,tot aceeasi problema,dar asta nu mereu,abia din a treia incercare porneste. Cateodata imi porneste bine,mentionez ca atunci cand am aceste probleme,nu imi mai merge nici wireless-ul.

  Toate aceste probleme au venit de cand a inceput sa imi dea aceea eroare la mouse.

  Aveti idee in mare despre ce ar putea fii vorba,sau cat m-ar costa sa il repar,o estimare?

  Multumesc,
  O zi buna

  • Buna ziua. Putem presupune ca problema este la una din componentele interne ale laptopului. Din aceasta cauza va recomandam sa apelati la o diagnosticare gratuita oferita la sediul nostru din Bucuresti.

  • Buna ziua.

   Este evident ca laptopul dumneavostra are o defectiune ce necesita investigata.

   Avand in vedere ca usb-urile nu functioneaza corespunzator, inseamna ca aveti o problema din placa de baza. Pe langa aceasta manifestare si laptop-ul nu functioneaza la parametrii normali.

   De aceea, aveti nevoie de o diagnosticare la laptop.

   Va asteptam.

 51. Buna ziua. am 2 probleme , una ar fi ca nu imi mai merg porturile usb. precizez ca am urmat pasii de pe internet “unistall tuturor porturilor, restart laptop”… etc. Acum , orice usb bag , in oricare port, nu se intampla absolut nimic. A doua problema este cu intrarea audio. m am impiedicat de fir, si cred ca s a dereglat/stricat intrarea. sunt reparabile ambele presupun ?! cam cat m-ar costa? multumesc.

  • Buna ziua.

   Pentru probleme dvs , necesita o diagnosticare.

   Va asteptam cu laptopul pentru a-i putea face o verificare amanuntita.

   Cu stima, Echipa pclaptop.ro

 52. Buna ziua,

  Am un laptop Acer Aspire 6920 G care nu mai face contactul bine cu incarcatorul. Am schimbat incarcatorul dar, in contiuare, in functie de cum este inclinat ecranul, firul care intra in calculator face sau nu contact, iar uneori pierde oricum contactul (nu se mai aprinde luminita de pluged-in si laptopul moare).

  Credeti ca poate fi reparat si mi-ati putea estima costul?

  Va multumesc

  • Buna ziua.

   In functie de defectul laptopului, va putem spune si un pret de reparatie.

   Va asteptam cu laptopul la o dignosticarea gratuita.

   Echipa pclaptop.ro

 53. Buna ziua. Am un laptop Lenovo B560 iar tastatura nu mai functioneaza cum trebuie. Se apasa taste singure, altele nu iau comanda. Tin sa mentionez ca nu sunt blocate fizic, ele merg apasate dar nu iau comenzile care trebuie.
  Va multumesc.

  • As vrea sa stiu cam cat ar fi costul reparatiei si daca aceasta problema poate fi una mai complicata din placa de baza sau doar tastatura trebuie inlocuita.

   • Buna ziua. Diagnosticarea este gratuita la sediul nostru. Orice problema poate fi identificata in urma procesului de diagnosticare, iar pretul reparatie difera de la caz la caz. Va recomandam sa veniti la sediu.

  • Buna ziua. Avand in vedere faptul ca tastele nu mai functioneaza corespunzator pot fi mai multe cauze care sa fi dus la aceasta probleme: praful sau apa care a ajuns in spatele tastaturii, o defectiune interna sau un virus. Pentru a putea verifica situatia, va recomandam sa veniti la sediul nostru. Contact

 54. Am un Laptop Acer Aspire 5520G care la pornire se aprindeau beculetele dar ecranul era negru .L-am dus la cineva care mi-a spus ca este placa video Nvidia Geforce 8600 M GS. Am inteles ca a relipit cipul video dar dupa 10 -1acum se aprinde si pot lucra pe el 10 min dupa care se blocheaza iar nupa 10 sec ecranul devine albastru si imi scrie cu alb de sus pana jos niste chestii si se aude si un zgomot dupa care la cateva secunde se restarteaza si ma intreaba cum sa deschid normal sau safe . Dau normal se deschide si iar lucrez 10 min si iar face acelasi lucru. Este tot placa video ? Daca da se mai poate face ceva ? Nu mi sa dat garantie / cat ma costa la dvs reparatia?Am cumparat un cooler si cu el pornit nu mai am probleme dar sunt constient ca nu am rezolvat problema . Va multumesc ptr raspuns !

  • Buna ziua.

   Acest model este mult prea cunoscut pentru problemele cu placa video. Din pacate, daca acest laptop a mai suferit o alta interventie, sansele de reparatie sunt minore, costurile ridicandu-se undeva la circa 300 ron.

   • Multumesc ptr raspuns. Deci daca vin la dvs se poate repara si am garantia ca va functiona bine 3-6 luni sau mai mult sau il repar degeaba ca va face la fel ?

    • Buna ziua. Orice problema poate aparea in orice moment si din orice motiv. Noi incercam mereu sa va inapoiam echipamentul in cea mai buna stare in care poate fi. Daca starea acestuia este buna atunci laptopul va rezista foarte mult timp.

 55. Bună ziua, mă puteţi informa căt ar costa repararea unei probleme de LED HD la SAMSUNG NP-R522, 15.6 INCHES, problema e ca din cauza la o mişcare mai puternica a început să imi apare o linie subţire de tot roza pe desktop la laptop, şi mi-ar fi de ajutor să îmi îndicaţi costul reparării, şi dacă se poate repara fară aş fi nevoita să cumpăr display samsung, datorită a mai multor informaţii mi se spus că nu este necesar să schimb display-ul leptopului, însă aş dori să mă conving inainte.
  Vă mulţumesc pentru timpul acordat. Aştept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră. O zi bună.

  • Buna ziua

   Ca si cost de reparatie, pretul ar fi de circa 250-350 ron.

   Reparatie se executa in aproximativ 30 de minute.

   • Multumesc pentru promptitudine, însă de ceva timp daca inclin ecranul calculatorului la nivel de 30 de grade si il ridic din nou la nivel drep 90 de grade imi dispare linea roză,însă dacă inclin la 120 de grade imi apare din nou linea roza e posibil să fie doar firele desprinse? Iar costul reparării acestuia ar fi de 250 ron- 350 ron?
    Vă mulţumesc pentru răspuns.

    • Problema dumneavoastra necesita investigata. Daca intr-adevar este o problema cu cablul video al laptopului, aceasta reparatie nu ar costa mai mult de 200 ron.

     De aceea, este nevoie sa veniti cu laptopul pentru a verifica cu exactitate problema dvs.

     • Vă mulţumesc pentru răspunsul acordat, am să apelez la dumneavoastră în curând pentru o diagnoză căt mai precisă.

     • Vă mulţumesc pentru răspunsul acordat, o să apelez în curând la dumneavoastră pentru o diagnoză căt mai precisă.

 56. Problema e ca daca fac update la driver nu mai functioneaza deloc si acum am observat ca , cade doar in jocuri .. ceea ce inainte nu se intampla ..

 57. Buna ziua , am o problema cu laptopul Toshiba Satellite C660-124 de curand mi-am pus windows 8.1 si am probleme cu wi.fi-ul imi tot cade des am cautat pe net mai multe rezolvari dar nu am reusit cu nici una . Multumesc !

  • Odata ce ati trecut la un sistem de operare precum windows 8 sau windows 8.1 nu ar trebui sa va faceti griji in privinta driverelor, caci acestea vor fi cautate automat. Cu toate acestea, sunt anumite echipamente care vin cu setarile din fabrica prestabilite, si este uneori necesar sa cautati driver-ul potrivit. Noi va putem ajuta cu aceasta problema. Daca situatia este alta, atunci noi o vom identifica printr-o analiza/diagnostic.

   • Problema e ca daca fac update la driver nu mai functioneaza deloc … si am observat de ceva timp ca acum functioneaza normal dar in jocuri tot cade .. si nu aveam aceasta problema la windows 7 .

    • Buan ziua.

     Problema dvs necesita studiata.

     Ar trebui sa treceti cu laptopul la o verificare mai amanuntita.

 58. Am un Acer aspire timelineX 3820tg, i3, etc, fata a varsat putina apa in zona mousepadului, in spate am observat la hdd cateva picaturi de apa, la inceput nu mai incarca windows-ul, iar la scurt timp cand vrei sa-l pornesti doar licare ledul la butonul de power si nu se aprinde. Ledul la baterie de incarcare se aprinde, dar nu mai porneste. Un cost estimativ? Multumesc.

  • Buna seara.

   Este evident faptul ca lichidul a ajuns in placa de baza, un motiv pentru care laptopul nu mai porneste (placa de baza se afla in scurt).

   Nu va putem oferi un pret estimativ, ci doar in urma unei diagnosticari amanuntite, trebuie verificat ce anume tine in scurt, iar acest lucru trebuie efectuat intr-un interval de timp cat mai diminuat, altfel, riscati ca lichidul sa oxideze placa, iar in cele din urme, aceasta sa nu mai poata fi reparata.

   In cazul in care va decideti sa-l reparati, nu ezitati sa veniti cu laptop-ul pentru o diagnosticare electronica.

 59. buna ziua am un laptop hp cu diagonala 17 inci si de 2 sap mi-a aparut o pata neagra pe ecran cam de 1 cm si se pare ca se mareste pe zi ce trece cam cat ar costa reparatia?

  • Buna ziua.
   Este important sa cunoastem modelul de laptop sau codul ecranului pentru a va spune un pret cu exactitate.

   Ca si cost de reparatie estimam suma de 200-350 ron.

   Va asteptam cu laptopul la o diagnosticare gratuita

 60. Lenovo G570, cand il deschid scrie start windows recovery sau star normally..nu se deschide indiferent pe care dau:( un pret estimativ pt reparatie si reintroducere windows?

  • Buna ziua.

   Reparatia la laptopul dvs este de circa 70 ron daca este vorba de sistemul de operare.
   Daca sunt si alte defecte, diagnosticarea este gratuita.

   Va asteptam.

 61. Buna ziua,
  In ultima luna am avut parte de multe BSOD, la inceput cate unul pe zi, ulterior au devenit mai multe pe zi. Am schimbat sistemul de operare si hdd, dar degeaba. De obicei eroare e BAD POOL HEADER BCCode 19 si apare cand sunt pe internet si/sau cand privesc filme. Mentionez ca am un Acer Extensa 5230 E. Ati putea depista care este sursa acestor ecrane albastre? multumesc

  • Buna ziua.

   Ar trebui sa veniti cu laptopul pentru a identifica cu exactitate care este buba acestor blue screen-uri.

   Fara o diagnosticare mai amanuntita, nu ne putem da seama.

   • Am o problema cu un laptop acer aspire imi da o eroare si am crezut ca e de la windows am.incercat sa il reinstalez dar nu imi arata a
    Partitiile sa fie de la hdd ?

    • Buna ziua.
     S-ar putea sa aveti o problema cu hard disk-ul.
     Va asteptam cu laptopul pe la noi pentru o diagnosticare gratuita.

 62. Am un fsc amilo xi 1526. Nu mai porneste iar la boot se opreste cu un singur sunet de cateva secunde (2 sau 3) dupa care toate ledurile clipesc. Am verificat hdd si ram si sunt ok. Va puteti da seama cam ce are? si daca da cam la ce suma s-ar ridica resuscitarea?

  • Buna ziua.

   Diagnosticarea este gratuita.

   Cu stima, Echipa pclaptop.ro

 63. Buna ziua, am un laptop Dell Inspiron 1520, nu mi se mai aprinde ecranul cand il pornesc,cred ca mai are si alte probleme ca este destul de vechi, as dori sa stiu aproximativ cat ma costa reparatia lui. Va multumesc

  • Buna seara.
   Puteti sa veniti cu el pentru o diagnosticare gratuita.
   In urma diagnosticarii, va spunem costul interventiei

  • Buna seara! imi puteti spune cat m-ar costa sa repar intrarile usb … Multumesc

   • Buna ziua.
    100-180 ron v-ar costa interventia, in functie de complexitatea acestora
    Va asteptam

 64. Buna ziua, imi puteti preciza pretul pt o reparatie laptop Toshiba M60, care are pe display dungi verticale ( peste 50 la numar ).
  La un monitor atasat acele dungi nu mai exista.
  Display-ul este de 17 inchi in diagonala.

  • Buna ziua.
   Costul reparatiei, circa 180-270 ron.

   Cu stima, Echipa Pclaptop.ro