Inlocuire Tastatura de la PC Laptop

inlocuire tastaturaStim deja ca laptopurile sunt echipamente extrem de fragile care se pot strica in orice moment si din orice motiv. Insa atunci cand vine vorba de tastaturile acestora nu ne asteptam ca ele sa se strice ori sa nu mai functioneze deloc. Cu toate acestea probleme cu tastatura pot aparea oricand mai ales daca a trecut mult timp de la achizitionarea echipamentului, caci praful se poate acumula in spatele tastelor ori chiar si in interiorul carcasei. De asemenea, daca lichide au fost scapate pe suprafata tastelor si au reusit sa ajunga in spatele acestora, sunt sanse mari ca toata tastatura sa se strice. Daca voi va confruntati cu o tastatura defecta, atunci va invitam la sediul PC Laptop, caci noi oferim atat reparatii laptop cat si inlocuire tastatura. Ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de contact ori de Comentarii.

Inlocuire Tastatura – Detalii:

  • Acest proces poate dura pana la 24 de ore de munca, iar pretul unui astfel de serviciu poate varia intre 100 RON si 200 RON, in functie de timpul laptopului si de starea tastaturii. Cu toate acestea noi oferim o diagnosticare gratuita oricarui client, pentru a putea afla informatii legate de situatia echipamentului inainte de a incepe orice operatiune de reparare.
  • In anumite situatii se poate ca doar anumite taste sa fie afectate si nu toate, ceea ce inseamna ca le putem inlocui doar pe cele cu probleme.
  • De altfel, sunt situatii in care tot ceea ce are nevoie tastatura este doar o curatare laptop profesionista care sa va scape de praf si de lichidele adunate, si nu de o inlocuire tastatura.

Alte serviciile pe care le oferim sunt:

Pe langa service de laptopuri, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

3 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. Schimb tastatura sau curatare pt leptop hp nu mai fac contact cateva taste sa varsat lichi de curatat geamurii poe tast

  2. Buna ziua,

    Am un laptop asus X450L de la care mi-au sarit 3 butoane. As vrea sa stiu daca pot fi inlocuite si cat ar costa in cazul acesta.

    • Buna ziua se pot inlocui in sediul din Distor ,cost 20-3 lei !