Devirusare – Informatii, Sugestii si Detalii

devirusareUna dintre cele mai frecvente probleme pe care le veti intampina cu laptopul vostru va fi prezenta virusilor. Avand asta in vedere, este clar ca periodic veti avea nevoie de o diagnosticare laptop prin care sa va dati seama daca laptopul nu este afectat de astfel de “inamici”. Insa o diagnoza poate doar sa va spuna daca aceasta problema este prezenta, insa ce faceti atunci cand vreti sa si scapati de aceasta? Aici intervenim noi, cei de la PC Laptop, caci noi avem si experienta si unelte potrivite pentru a realiza o devirusare corecta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Ce sunt virusii si ce fac?

  • Primul lucru pe care trebuie sa il stiti este faptul ca existe 2 categorii mari de virusi: cei trimisi cu intentie personala si cei trimisi automat. Cei care sunt trimisi cu intentie personala sunt cei mai periculosi caci sunt acolo cat sa scoata orice informatie se afla pe laptopul vostru, si adesea nici nu ii veti observa. Astfel de virusi trebuiesc eliminati imediat, si pentru a face asta aveti nevoie de mult experienta. Cat despre cei trimisi automat, acestia sunt cei mai frecventi si ii veti capta din orice loc: de pe un site web, din mail-urile primite, ori din locurile unde se pot pirata programe.

In ce consta o Devirusare?

  • Pentru ca noi sa realizam o devirusare corecta trebuie sa trecem printr-o serie de pasi importanti de diagnosticare, astfel incat sa ne dam seama cu ce va confruntati. Odata determinata problema, vom elimina virusii si ne vom asigura ca nicio informatie importanta nu a fost “furata”.

Informatii suplimentare:

  • La noi primiti o diagnosticare gratuita asa ca va sugeram sa veniti la noi cu laptopul cat sa va dati seama de starea acestuia.
  • Pentru a va asigura ca nu veti avea nevoie de o devirusare mult prea des, va indicam sa instalati unul din urmatoarele antivirusuri: SpybotAntivir PersonalMalwarebytes.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.