Inlocuire DVD-RW

inlocuire dvd-rwNoile laptopuri ajung sa coste din ce in ce mai putin, iar principalul motiv nu este faptul ca se modernizeaza rapid aceste echipamente, ci faptul ca producatorii incep sa foloseasca materiale din ce in ce mai putin costisitoare. Iar cu cat pretul laptopului scade simtitor se observa si o calitate mai putin buna a carcasei ori a componentelor. Din acest motiv, multi dintre clientii care apeleaza la sediul nostru, vin cu un laptop care prezinta probleme cu DVD drive-ul. Insa la PC Laptop, noi oferim reparatii laptop cat si inlocuire DVD-RW. Puteti deci sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de contact ori de Comentarii.

Inlocuire DVD-RW – Detalii:

  • Din ce motive se poate strica DVD drive-ul? Principalele motive pentru care aceasta componenta a laptopului se defecteaza este faptul ca elemente straine au reusit sa ajunga in interiorul carcasei, iar astfel nu se mai permite functionarea corecta a DVD drive-ului. Printre aceste elemente se numara praful, care se depuna foarte usor, lichidele, care se pot strecura prin orice spatiu, cat si mancarea. De asemenea probleme la nivelul acestei componente pot aparea si daca exista o defectiune pe partea de software.
  • Cum se poate rezolva aceasta problema? Avand in vedere ca nu este mereu clara cauza problemei, noi oferim o diagnosticare gratuita prin care sa ne dam seama atat de starea laptopului cat si de eventualele solutii. Dupa ce stim exact ceea ce trebuie facut si primim acordul clientului, putem incepe service-ul in sine.
  • Cat costa o inlocuire DVD-RW? Pretul variaza intre 50 si 100 RON.

Alte serviciile pe care le oferim sunt:

Pe langa service de laptopuri, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.