Instalare sistem de operare de la PC Laptop

Instalare sistem de operareSunt din ce in ce mai multe persoane care aleg sa isi cumpere un laptop nou, iar indiferent de locatia unde este facuta achizitia (fie intr-un magazin, pe internet, ori de la un prieten apropiat) sunt sanse mare ca sistemul de operare care instalat pe echipament sa nu fie unul pe placul cumparatorului. Daca si voi va aflati in situatia asta, atunci va invitam la sediul PC Laptop, caci noi oferim atat reparatii laptop cat si instalare sistem de operare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de contact ori de Comentarii.

Instalare sistem de operare – detalii

  • Majoritatea laptopurilor care sunt cumparate vin cu o forma a sistemului de operare Linux, deoarce acest sistem este unul fara plata si pe care si-l poate permite orice firma. In anumite cazuri asta poate fi un lucru bun, dar in alte cazuri, asta poate sa ne faca treaba noastra mai grea. Pentru a ne da seama de starea laptopului si situatia sistemului de operare, noi oferim o diagnosticare laptop gratuita.
  • Majoritatea cererilor pe care le avem cu privirea la instalarea unui OS pe un laptop, se rezuma fie la o instalare Windows 7 sau o instalare Windows 8. Astfel ca, daca si voi sunteti interesati de unul din cele doua sisteme de operare, puteti oricand sa ne contactati.
  • Pretul acestui serviciu poate ajunge pana la 70RON. Dar depinde desigur de starea laptopului si de cat de complicata va fi instalarea.

Pentru a va informa in privinta costurilor, puteti vizualiza pagina Preturi.

Beneficiati de reduceri pentru instalare sistem de operare:

  • sunteti recomandat de catre un prieten 10 – 15% discount
  • veniti cu doua sau mai multe laptop-uri in service 10 – 15% discount
  • parteneriat firme / colaboratori  reduceri 10-30%

Pe langa service de laptopuri, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Niciun comentariu. Da-ti primul cu parerea!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Servicii software oferite de ServicelaptopBucuresti | Service Laptop Bucuresti - […] Reinstalare sistem de operare – cu licenta (Windows sau MacOS) sau fara (Linux); […]
  2. Service calculatoare si reparatii laptopuri | Service Laptop Bucuresti - […] macar prin scanare/devirusare din DOS si atunci ultima solutie ramane formatarea hard disk-ului si reinstalarea sistemului de operare si …