Cel mai bun Antivirus – Sugestii

cel mai bun antivirusA sosit si anul 2014, iar multi dintre clientii nostru ne intreaba care este cel mai bun Antivirus pe piata la momentul actual. Avand in vedere numarul mare de curiosi care tin sa afle raspunsul la aceasta intrebare, ne-am gandit sa va oferim in acest articol cele mai bune programe de Antivirus de pe piata, in doua liste: antivirus free, antivirus cu plata. Daca motivul pentru care cititi acest articol este doar unul informativ atunci va sugeram sa sariti direct la cele doua liste afisate mai jos. Daca totusi ati ajuns la acest articol deoarece aveti probleme cu laptopul si credeti ca virusii sunt de vine, atunci aflati ca noi oferim diagnosticare laptop gratuita, cat si devirusare laptop.

Cel mai bun Antivirus Free:

 1. Windows Defender – pentru cei care se afla in posesia unui laptop cu Windows 8 sau Windows 8.1, eu unul nu mi-as face griji in privinta virusilor. Windows Defender este un antivirus free preinstalat in cazul sistemelor de operare Windows 8 si Windows 8.1. Desigur, vorbesc pentru cei care au OS-ul cu licenta.
 2. Windows Security Essentials – pentru cei care folosesc un sistem de operare Windows mai vechi decat 8, nu veti avea un antivirus preinstalat insa puteti apela la Windows Security Essentials, care isi face treaba la fel de bine ca si Windows Defender. Este free si il puteti descarca de la acest link, alegand limba care va convine.
 3. Antivir Personal, Avast si Antivirus AVG – sunt alte trei antivirusuri free pe care vi le recomandam.

Cel mai bun antivirus cu plata:

 1. Bitdefender Antivirus Plus – fara indoiala acesta este antivirusul pe care vi-l doriti. Pe langa toate review-urile bune pe care le-a primit, acest program va poate scapa de si proteja de 99% din virusii existenti.
 2. Kaspersky Anti-Virus – o alte mentiune importanta ar fi acest program, rival al celui precizat mai sus, care ofera o protectie foarte buna impotriva “inamicilor cibernetici”.

4 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Cum scap de virusi de pe leptop?

  • Buna ziua.
   Instalati un antivirus si efectuati o devirusare.
   Daca problema persitati , treceti cu laptopul pe la noi pentru o devirusare completa.

 2. -Buna! nu m-am lamurit care e cel mai recomandat antivirus pe calculatorul meu,va rog dati-mi o solutie,va multumesc:)

  • Buna ziua.
   Cel mai bun antivirus este sa nu accesati site-urile porno sau site-urile cu virusi si sa nu descarcati/deschideti fisiere care nu va sunt cunoscute, astfel, nu veti avea niciodata probleme cu virusii.