Recuperare date in Bucuresti

recuperare dateAvand in vedere ca zilnic apar programe malitioase (precum un virus) care pot ataca laptopul personal, iar antivirusurile nu sunt inca la zi cu update-urile pentru fiecare virus nou care apare pe piata, sunt sanse mari ca datele voastre sa fie in pericol. De asemenea, sunt multe sanse si ca hard disk-ul sa sufere o defectiune ce blocheaza accesul la datele personale. Ce este deci de facut intr-un astfel de caz? Desigur, sa apelati la PC Laptop, caci la sediul nostru oferim recuperare date cat si orice reparatie laptop la un pret convenabil. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Recuperare Date – Detalii

 • In ceea ce priveste acest proces, de recuperare date, avem o rata de succes de peste 90% in cazul laptopurilor aduse direct la sediul nostru, cat si de 70% pentru cele care au fost si in alt service inainte sa ajunga la noi. Aceasta rata de succces ridicata este datorata procesului exact de operatiuni pe care il urmam atunci cand lucram.
 • Procesul de operatiuni pe care il urmam incepe cu o diagnosticare laptop gratuita, prin care ne putem da seama de defectiunile exacte cu care se confrunta laptopul. Apoi, va informam de eventualele solutii pentru a recupera datele intr-un mod sigur. Dupa ce se cade de acord in privinta variantei mai eficiente, incepem procesul in sine de recuperare ce poate tine intre 15minute si 48 ore.
 • Pretul unei astfel de operatiuni poate varia intre 50 si 200 RON.

Noi oferim servicii de devirusare, de formatare a sistemului (de ex: instalare windows 7, ori instalare windows 8), cat si de curatare laptop.

Pentru a va informa in privinta costurilor, puteti vizualiza pagina Preturi.

Pe langa service de laptopuri, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

4 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Mi-a apărut pe ecran niște pete negre. Ar putea fi de la viruși?

  • Buna ziua!
   Sansele sunt mici ,posibil ca dispaly ul este cu probleme

 2. am un laptop HP640G1 la care am uitat parola de bios ,as dori sa stiu cat mar costa
  spuneti ca veniti si-l ridicati si aduce in locatie contra cost ,10 lei
  cu stima

  • Buna ziua ,
   Se poate prelua prin curier de la dvs la pretul mentionat,si putem rezolva si situatia cu parola de bios!