Configurare Router

configurare-router-detalii

Routerul reprezinta cea mai buna solutie de acces la internet fara cablu. Odata instalat un router acesta necesita configurat in functie de protocoalele oferite de compania care furnizeaza internet ISP (Internet Service Provider).

configurare routerCompaniile de internet precum RCS RDS, Digi Net, Romtelecom, Astral cat si firmele de cartier care asigura internet NU ofera asistenta in configurarea routerului wireless. Motivul este simplu, vreti internet pe 2 sau mai multe pc-uri ? ve-ti plati mai multe abonamente, iar pentru ei vor reprezenta un castig un plus. Daca va montati un router wireless si oferiti si vecinilor internet gratuit, acestia vor pierde clientii de internet si totodata si sumele incasate pentru abonamente.

Cu alte cuvinte, daca aveti nevoie de ajutor in configurarea unui router wireless, echipa PC Laptop este specializata in domeniu si va poate ajuta indiferent de modelul de router sau de naturaletea problemei (cablu de retea defect, placa de retea defecta, mufare cablu, testare semnal, verificare echipament wireless, testare retea si echipamente).

7 Comentarii, spune si tu ceva..

 1. Intrebare: dupa ce am instalat routerul si am internet la toate device-urile, pot renunta la cablul care leaga routerul cu laptopul de pe care am facut setarile? adica pot sa-l scot?

  • Buna seara.
   Desigur.
   Va conectati la router prin wireless si totul ar trebui sa functioneze corespunzator

 2. iar tu ….iti faci de lucru 3 ore….chiar daca ai treba jumate de ora…..!!!! Bravos !!!

  • Daca operatiunea se poate remedia in cel mult 1h, se achita costul interventiei, in caz contrar, interventia devina gratuita.

   Noi mergem pe premiza daca “interventia functioneaza atunci se plateste”

   Nu stim unde ati mai apelat dvs si v-a taxat suplimentare, dar este alegerea dvs sa apelati la cine considerati ca va ofera serviciile necesare.

 3. hahahaha

 4. Buna ziua,
  ma intereseaza configurarea unui router HG 8247 in custodie de la ROM telekom.
  Mai exact nu reusesc sa setez portul usb sa vada un hdd in retea.
  Am apelat la serviciul lor Asistenta PC dar nu au reusit nimic. Ironia face ca inainte cu un router mai vechi mergea brici. Acum au schimbat routerul pt viteze superioare si nu mai merge.
  Daca e posibil, cat ar costa acest serviciu?
  Multumesc.

  • Buna seara.
   Problema dvs se poate remedia doar din setarile routerului.
   Costul interventiei este direct proportional cu durata interventiei.
   Deplasarea este 30 ron, iar ora de interventie este de 60 ron.

   In cazul in care oferta noastra prezinta interes pentru dvs, nu ezitati sa ne contactati pentru a stabili o programare.