Servicii Software

software_servicesÎn cadrul serviciilor software, pclaptop oferă soluţii complete pentru întretinere şi administrare echipamente it.Ţinerea sub control a programelor software reprezintă ramura vitală pentru prosperitatea oricărei afaceri.

Pclaptop este o companie tânără, dinamică și progresivă, cu un obiectiv clar – de a oferi clientilor nostri  solutii de afaceri inovatoare și eficiente prin implementarea eficientă și integrarea tehnologiei informației.

Organizația reunește o echipă multi-disciplinat în măsură să efectueze fiecare aspect de consultanta, proiectare infrastructură, aprovizionare, instalare și suport continuu. Este o echipa cu capacitatea de a livra rapid și eficient la orice nevoie.

Ca partener de tehnologie, PC Laptop va lucra cu dumneavoastră pentru a crea un avantaj competitiv folosind tehnologii de ultima generaţie, cum ar fi Internet Comerț și instrumente de Intranet, asigurând întotdeauna o platforma de versatil și de încredere pentru sistemele informatice, care se poate adapta la schimbarea priorităților de afaceri.

Relația noastră deschisă fata de furnizorii de tehnologie precum Microsoft, Oracle, reprezintă cheia ce asigură consultanță independentă pe soluții software si hardware  pentru organizația dumneavoastră.

Indiferent de natura afacerii dvs., de dimensiunea companiei sau domeniul de aplicare al cerinței IT, echipa PC LAPTOP oferă abilitățile și resursele profesionale pentru a împuternici afacerea dvs. pentru a comunica, concura și de a reuși într-o lume care se schimbă rapid.

Consultanta Software

Audit tehnologia actuala este primul pas logic în asigurarea capacitatea de a livra solutii de afaceri care aveți nevoie atât imediat, cât și în viitor. Auditul oferă un raport detaliat privind infrastructura actuală acoperă cabluri, stații de lucru, placi de retea, servere, hub-uri și toate dispozitivele internet-de lucru. Din această informație, consultantii nostri sunt capabili să identifice blocajele potențiale sau reale, care pot avea impact asupra funcționării rețelei și capacitatea sa de a satisface obiectivele de afaceri. În cazul în care schimbarea este esențială putem proiecta, furniza, instala și să sprijine soluțiile necesare.

Intretinere

Acordurile de servicii de întreținere sunt fixate contracte cu preț și includ următoarele servicii de suport:
Hardware / de întreținere software
Rețea / Internet / Intranet / Extranet / LAN / WAN Suport
Timpii de răspuns garantați
Restaurare / reinstalarea sistemelor de operare de rețea, aplicații majore
Sarcini de întreținere pe săptămână
Optimizări File Server
Sarcinile de întreținere lunare
Management / administrare

Pentru cerere oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati telefonic la numerele 0721 049 875 / 0763 644 629 sau prin e-mail .

10 Comentarii, spune si tu ceva..

 1. Buna ziua!Am un laptop Pavilion g6 si de la un update imi da o eroare,in acea eroare scrie asa”Unity Web Player requires DX9″,si din aceasta cauza nu mai merg unele jocuri.Mentionez ca ii trebuie un windows nou si ca trebui curatat,se incalzeste foarte foarte rau zici ca vrea sa decoleze.

  • Buna ziua,
   va asteptam cu laptopul la o diagnosticare gratuita

 2. Am un laptop care in urma reinstalrii W7 x64(tot asta a avut si inainte de formatare) se blocheaza tot mai des, scripturi non responsive, sacadare.Din experienta dvs,este defect de soft?E posibil sa fie hardul cu probleme ?

  • Buna seara.
   Conform situatiei spune de catre dvs, problema poate fi din cauza hard disk-ului sau a placii de baza.
   Problema poate fi remediata doar prin eliminarea problemelor de mai sus.
   Alaturi de pclaptop beneficiati de diagnosticare si constatarea gratuita pe loc.

   • Buna ziua!Am un laptop Pavilion g6 si de la un update imi da o eroare,in acea eroare scrie asa Unity Web Player requires DX9 ,si din aceasta cauza nu mai merg unele jocuri.Mentionez ca ii trebuie un windows nou si ca trebui curatat,se incalzeste foarte foarte rau zici ca vrea sa decoleze.

    • Buna ziua,

     veniti cu laptopul si il rezolvam.
     Costul ar fi de 130 ron curatare + reinstalare os

 3. Buna Ziua
  Am un laptop Dell pe care doresc sa l curat de virușii sau sa instalam Windows ul pe el, oricare soluție pare mai buna!
  Mersi

  • Buna ziua. Daca aveti instalat sistemul de operare in ultimele 2 luni atunci va recomandam sa il aduceti pentru a-l curata de virusi (cel mai probabil va dura putin acest proces). Daca sistemul de operare a fost instalat acum 1-2 ani, atunci va recomandam sa apelati la o reinstalare de sistem ori trecerea la un OS nou (Win 8.1). In orice caz, daca treceti pe la sediul nostru, vom putea rezolva problema in cel mai scurt timp.

  • Buna ziua.
   Va asteptam cu laptopul la o diagnosticare gratuita si totodata o devirusare completa urmata de instalarea sistemul de operare cu toate utilitarele necesare.
   Costul total al interventiei este de 70 ron.

 4. Va recomand sa apelati la baietii astia pentru ca isi cunosc bine meseria.