Devirusare Laptop

devirusare calculator-laptop

Devirusarea este cheia ideala pentru integritatea si protejarea informatiei. Virusii sunt creati pentru a citi, a modifica si  a raspandi informatia din calculator pentru a putea fi folosita ulterior in diferite scopuri.

Peste 90% din virusi sunt daunatori calculatorui, iar marea majoritate a acestora sunt virusi inofesivi, acestia au scopul doar de a copia si a trimite informatii (malware, spyware).

O alta varianta a virusilor de a va capta atentia se intampla atunci cand sunteti insitiintat ca aveti un virus in calculator, iar acesta vă va solicita o suma de bani pentru eliminarea virusului.

Cum va puteti da seama daca laptopul a fost virusat si care sunt semnele virusilor activi in sistemul de operare?

  • laptopul nu functioneaza in parametrii normali (merge greoi)
  • se deschid pagini de internet fara acordul dumneavoastra (sunteti infectat cu spyware, virusul detine controlul asupra pc-ul, avand control total asupra oricai informatie din calculator)
  • o fereastra de atentionare de virus va este data la cunostinta odata cu pornirea calculatorului (o alta incercare a virusilor de a va face sa platiti o suma de bani pentru a putea scapa de ei)
  • procesorul pc-ului sau al laptopului functioneaza tot timpul la maxim
  • nu puteti avea acces la anumite fisiere, task manager, internet explorer sau control panel (virusii nu va vor lasa sa accesati diferite fisiere care v-ar putea scapa de ei)
  • erroare la instalarea oricarui antivirus sau al altui program de tip .exe
  • blocarea imaginii, a sistemul de operare, errori multiple la accesare fisierelor, alte fenomene cu caracter informatic (criptare informatii, parolare fisiere, eroare dll, ntld, 401, etc)

Pentru o mai buna gestionare a informatiei, utilizati un antivirus gratuit. Din lista programelor antivirus gratuite pe care vile recomandam se regasesc: Avira Antivirus, AVG si Nod32.

Inginerii nostri va stau la dispozitie pentru o devirusare profesionala si asistenta in protejarea informatiei.

Echipa pclaptop.ro

Niciun comentariu. Da-ti primul cu parerea!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ce sunt virusii? - […] catre https://pclaptop.ro pa textul reparatia laptopului) sau devirusarea calculatorului (link catre https://pclaptop.ro/servicii-software/devirusare-laptop/ cu titul devirusare laptop ) sunati la …