Curatarea lichidelor de pe tastatura laptopului

curatarea lichidelorSunt multe ocazii in care un utilizator reuseste sa scape un lichid pe tastatura laptopului. Printre acestea se numara momentele in care accidental, cineva varsa cafea din cana, apa din sticla, supa din bolul de mancare ori chiar si situatiile in care ploaia prinde echipamentul deschis in aer liber. Si cu toate ca se intampla asta fara sa vrem, este foarte important sa stim cum sa reactionam si cum sa remediem problema. In acest sens intervenim noi, cei de la PC Laptop, caci noi oferim service laptop profesionist cat si sfaturi ce pot ajuta clientii nostri sa abia grija de propriul echipament. Pentru detalii privitoare la curatarea lichidelor de pe tastatura laptopului va invitam sa cititi urmatoarele sfaturi.

Pentru reparatii laptop, recuperare date ori devirusare sistem, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Curatarea lichidelor – indicatii

 • Ce faceti daca ati varsat apa pe tastatura? Daca ati varsat doar apa tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intoarceti imediat echipamentul cu tastatura in jos. De altfel, ajuta sa intoarceti laptopul si sa il pozitionati in “V”, sprijinit pe ecran si pe marginea tastaturii.
 • Ce faceti daca ati varsat cafea pe tastatura? Cat timp cafeaua nu contine prea mult zahar, puteti sa urmati aceleasi instructiuni ca la apa, iar tot ceea ce trebuie sa faceti in plus este sa curatati laptopul in final dupa ce lichidul s-a scurs iar restul s-a uscat.
 • Ce faceti daca ati varsat suc pe tastatura? Cel mai rau caz este cel in care lichidul varsat contine prea mult zahar, caci acesta se va intari si va fi foarte greu de indepartat. Intr-un astfel de caz, este bine sa apelati la substante ce pot dizolva zaharul intarit.

Caz in care lichidul a reusit sa ajunga in interiorul carcasei, curatarea lichidelor s-ar putea sa fie ultima voastra problema. Lichidele pot duce mereu la scurt circuite si la alte defectiuni. Astfel ca, este mai bine sa apelati la un service laptop autorizat.

Pe langa service de laptopuri, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

7 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. inlocuiti tastaura si pt Laptop ASUS N552VX-FY026D ?

 2. Problema mea este ca am scăpat cafea pe laptop.Nu știu daca a intrat și în interior deoarece a curs mai mult pe trackpad si imediat am întors laptopul cu tastatura in jis si l-am sters.cam la 10 minute după ce am varsat cafeaua, laptopul functiona perfect,el fiind aprins probabil din cauza ca am ținut prea mult timp apăsat butonul de power.Laptopul este un Asus X540SA.Cât costa curățarea interna(pentru indepartarea lichidului)?

  • Buna ziua , curatarea interna profesioanala la ultrasunete este undeva la 150-200 lei !
   Trebuie sa tineti cont ca lichid ul oxideaza in timmp

 3. Am cumparat un laptop second hand si cand apas pe oricare din tastele x , m si n , se apasa si tastele de langa.banuiesc ca a scapat apa sau suc si s’ a uscat apa acolo si a unit circuitele.cum pot sa rezolv problema asta? Multumesc anticipat.

  • Buna ziua.
   Soltuia ar fi inlocuirea tastaturii.
   Pretul inlocuirii este de aproximativ 50-150 ron in functie de modelul pe care il aveti dvs.

 4. nu imi functioneaza tasta esc,nu stiu care sunt motivele.Cam cat ar costa in caz daca ar fi reparat

  • Buna seara.
   Tasta nu mai functioneaza doar atunci cand ati varsat lichide. Solutia ar fi inlocuirea tastaturii.
   Va rog sa ne comunicati modelul de laptop pentru a va putea oferi un pret de reparatie a tastaturii.