Inlocuire memorie RAM

inlocuire memorie ramOrice laptop nou pe care il achizitionati va functiona ireprosabil de bine la inceput, mai ales daca nu ati apucat inca sa instalati prea multe programe pe acesta. Viteza cu care va procesa informatiile va fi extrem de multumitoare la inceput, caci nu ati reusit inca sa ocupati din memoria echipamentul si nici nu il solicitati la maxim. Insa odata cu trecere timpului si cu obisnuita de a instala cat mai multe aplicatii si de a folosi cat mai multe din acestea in acelasi timp, veti simti o scadere semnificativa a performantelor laptopului. Daca voi va aflati in aceasta situatie, atunci noi va recomandam sa apelati la o inlocuire memorie RAM. De ce? Caci aceasta memorie permite echipamentului sa “respire” mult mai usor, ceea ce influenteaza direct viteza de functionare. La sediul nostru din Bucuresti, noi cei de la PC Laptop, oferim reparatii laptop cat si astfel de servicii, astfel ca asteptam sa ne apelati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii, caz in care aveti intrebari.

Inlocuire memorie RAM – Detalii

  • Primul lucru pe care trebuie sa il stiti cand vine vorba despre acest tip de memorie este ca sunt multi factori ce determina numarul maxim de GB de RAM care pot fi instalati pe sistem. Unul dintre acestea este versiunea sistemului de operare, caci daca acesta este pe 32 de biti atunci nu va recunoaste mai multe de 3.5 GB de RAM, daca in schimbi aveti un sistem pe 64 de biti, atunci puteti folosi mai multe de 4 GB. De asemenea, si procesorul conteaza foarte mult, caci memoria RAM vine in ajutorul acesteia, iar daca el nu este foarte puternic, atunci orice schimbare a memoriei nu va oferi rezultate mult prea evidente.

Alte serviciile pe care le oferim sunt:

Pe langa inlocuire memorie RAM, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

1 comentariu. Ai ceva de adaugat?

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. Cat ma costa sa mai adaug inca 8 gb ram pe un laptop?