Reparatii Laptop Bucuresti

reparatii laptop bucurestiAveti probleme cu laptopul si nu stiti ce sa faceti sau la cine sa apelati? Aveti nevoie de reparatii laptop Bucuresti? Atunci ati ajuns in locul potrivit. PC Laptop va ofera posibilitatea de a aduce laptopul defect in sediul nostru pentru a fi reparat/ curatat ori chiar si vandut, iar toate acestea la preturi foarte mici. Daca vreti sa ne contactati chiar acum, atunci puteti sa ne gasiti la numarul de telefon: 0721 049 875. Iar daca doriti sa aflati mai multe despre serviciile noastre atunci cititi in continuare pentru a va informa in privinta cu activitatea noastra.

PC Laptop – Reparatii Laptop Bucuresti:

 1. Service laptopuri/ Service notebook: Noi avem grija ca orice defectiune pe care o are laptopul clientului sa fie rezolvata intr-un timp cat mai scurt. Astfel ca, fie ca primim laptopuri sau chiar notebook-uri, noi asiguram toti clientii de faptul ca vor primi echipamentul inapoi ca si nou, sau in forma cea mai buna cu putinta. Noi lucram cu seriozitate, sinceritate si cu promptitudine deplina. Deasemenea, noi va punem la dispozitie si o diagnosticare gratuita, pentru a verifica ce anume are nevoie laptopul vostru.
 2. Curatare laptop: Oferim si servicii de curatare de laptopuri. Avand in vedere ca majoritatea defectiunilor sunt cauzate de praf sau lichide care au reusit sa ajunga in partea electronica a echipamentelor, noi promovam curatarea periodica a laptopurilor pentru a le mentine in cea mai buna forma.
 3. Cumparare laptop: Daca stiti deja de programul “Rabla” pentru masini, atunci aflati ca si in cazul laptopurilor oferim acelasi serviciu. Caz in care laptopul pe care il folositi nu va mai poate satisface toate nevoile si considerati ca ar trebui sa il aruncati, atunci puteti sa il aduceti la noi pentru a castiga de pe urma acestuia. Cu banii obtinuti puteti oricand achizitiona un laptop nou si mai performant.

Reparatii laptop Bucuresti! – Alegere voastra, ajutorul nostru.

4 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Am trei laptopuri de care vreau să scap şi să.mi achiziționez unul nou. Le pot aduce pe toate ? Sunt condiționat să cumpăr de la dumneavoastră ? Mulțumesc !

  • Va asteptam pt evaluarea lor!
   Nu sunteti neaaparat conditionat!

 2. Pot primii o suma de bani pe laptop , sau doar un voucher de pe urma căruia pot achiziționa un alt laptop ? Mulțumesc!

  • Buna seara,

   cel mai simplu este sa primiti o suma de bani cu care sa faceti ce vreti dvs cu ei.