Service Notebook Sony

service notebook sonyDaca sunteti un utilizator de notebook de la firma japoneza Sony, atunci mai mult ca sigur sunteti obisnuiti cu calitatea acestor echipamente. Pana acum nu ne-am confruntat cu clienti care sa se planga de performantele notebook-urilor Sony sau de materialele din care acestea sunt confectionate, ci din contra mereu au spus ca au luat o decizie buna achizitionandu-le. Cu toate acestea, clienti care vin la noi pentru service notebook Sony, doresc ca echipamentul sa fie curatat ori sa fie instalat un anumit sistem de operare pe acesta. Oricare ar fi motivul pentru care sunteti interesati de serviciile noastre, noi va vom ajuta si vom lucra cu profesionalism si seriozitate. Pentru a contacta sediul PC Laptop, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon: 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Service Notebook Sony – Detalii

  • Care sunt serviciile pe care le oferim cel mai des in cazul echipamentelor de la Sony?
    • Cel mai cautat serviciu este cel de Curatare Notebook Bucuresti. Noi efectuam servicii de curatare complete ce pot prelungi viata notebook-ului si chiar si performantele in cazurile in care praful a reusit sa ajunga in interiorul echipamentului conduce la supraincalzirea componentelor interne.
    • Dupa cum am mentionat si mai sus, din ce in ce mai multi clienti vin la noi cu rugamintea de a instala ultimele sisteme de operrare, astfel ca noi le oferim optiuni precum: instalare Windows 8 ori instlare Windows 7.
  • Cu ce va mai putem ajuta noi?
    • Diagnosticare gratuita. Daca nu sunteti siguri de starea echipamentului atunci veniti la noi caci puteti afla cu ajutorul unei diagnosticari care sunt problemele cu care se confrunta notebook-ul.

Ce servicii oferim:

Pe langa service notebook Dell, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere. Nu uitati si de service laptop.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.