Service Notebook Dell

service notebook dellCei mai multi clienti care vin la sediul nostru sunt detinatori de notebook-uri Dell, ceea ce inseamna ca majoritatea utilizatorilor de laptopuri prefera sa achizitioneze echipamentele performante si ieftine ale companiei americane. In acelasi timp asta ar trebui sa va dea de inteles si ca notebook-urile de la Dell nu sunt printre cele mai rezistente si mai sigure, si ca la un moment dat veti fi pusi in situatia in care va trebui sa apelati la reparatii. Avand asta in vedere, daca va confruntati cu probleme cu laptopul si sunteti in cautare de service notebook Dell, atunci noi va recomandam sa apelati la sediul nostru, caci oferim asistenta la cele mai mici preturi. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Service Notebook Dell – Detalii

 • Ce probleme ar putea sa apara la aceste echipamente?
  • Cel mai adesea va veti trezi cu probleme de supraincalzire a componentelor interne. Aceasta problema poate aparea si la 3 luni de la achizitionarea echipamentului. Acest lucru se intampla deoarce in momentele in care notebook-ul este solicitat prea mult, partile interne ajung la o temperatura mult prea mare. Acest lucru ar trebui sa va ingrijoreze deoarce va poate pune in situatia in care sa aveti nevoie de service notebook Dell.
  • O alta problema foarte des intalnita este cea legata de praful care reuseste sa se strecoare in toate spatiile de aerisire ori chiar in spatele tastaturii. Aceste echipamente au fost facute astfel incat sa se aeriseasca cat mai bine, mai ales in momentele in care se incalzesc prea tare, iar din acest motiv va puteti astepta oricand sa gasiti praf adunat in acele zone.
 • Cu ce va putem ajuta noi?
  • Curatare Notebook Bucuresti. Noi oferim servicii de curatare la sediu care pot prelungi viata echipamentului.
  • Reparatii Notebook Bucuresti. Daca echipamentul are nevoie de reparatii atunci noi suntem cele mai potrivite persoane sa va ofere asta.
  • Diagnosticare gratuita. Daca nu sunteti siguri de starea echipamentului atunci veniti la noi caci puteti afla cu ajutorul unei diagnosticari care sunt problemele cu care se confrunta notebook-ul.

Pe langa service notebook Dell, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere. Nu uitati si de service laptop.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.