Instalare Windows 8 – Instructiuni

instalare windows 8Avand in vedere ca modernizarea vine cu pasi repezi, este evident faptul ca un laptop care ruleaza pe Windows XP ori chiar si Windows 7 nu va fi la fel de performant precum unul care ruleaza pe un sistem de operare nou, precum Windows 8 sau 8.1. De ce ar trebui sistemul de operare sa determine viteza de operare a echipamentului pe care il aveti? Raspunsul este unul simplu, toate sistemele de operare noi incearca sa le imbunatateasca pe cele vechi, iar pe langa asta multe aplicatii create acum pot fi folosite doar pe OS-urile de noua generatie. Astfel ca, daca sunteti interesati de Instalare Windows 8, atunci PC Laptop va vine in ajutor.

Instalare Windows 8 – Instructiuni:

  1.  Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere este faptul ca laptopul trebuie sa fie compatibil cu noul sistem. Desigur, puteti compara specificatiile urmatoare: procesor > 1GHz, Ram > 1GB, HDD > 16GB si DirectX9, cu cele ale echipamentului vostru, insa uneori nu doar asta conteaza. Din acest motiv, va invitam sa apelati oricand la o diagnosticare gratuita oferita de noi. PC Laptop este o firma de service laptop, care ofera servicii de calitate la un pret foarte mic.
  2. Al doilea lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va salavati toate datele importante de pe laptop pe un suport de stocare extern.
  3. Un alt lucru important este codul de verificare al noului sistem pe care trebuie sa il aveti pregatit.
  4. Spre deosebire de sistemele de operare Windows precedente ultimului, Windows 8 este mult mai usor de instalat. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti DVD-ul in CD-ROM si sa urmati toate instructiunile de pe ecran.
  5. Ultimul lucru pe care trebuie sa il specificam este importanta contului de la Google, pentru o instalare Windows 8. Fara acesta nu veti putea face prea multe cu acest sistem, deoarce contul de la Google va da acces atat la aplicatiile noi cat si la antivirusul gratuit.

Daca nu sunteti siguri in privinta acestui sistem de operare si lucrati inca pe Windows XP, noi va recomandam totusi sa incercati o instalare Windows 7.

De asemenea, va recomandam sa cititi si articolele urmatoare: Windows 8 – tranzitia la un nou sistem, Informatii despre Windows 8.1.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.