Curatare Notebook Bucuresti

curatare notebook BucurestiUnul din principalele motive pentru care un notebook ajunge sa se strice este faptul ca praful reuseste sa se depuna atat in interiorul echipamentului cat si pe suprafata acestuia. Iar atunci cand praful nu este indepartat, cel mai adesea va veti trezi ca notebook-ul se supraincalzeste si nu mai este la fel de rapid ca inainte. Si ce este de facut? Dupa atat de multi ani de experienta in domeniu, am ajuns la concluzia ca toti utilizatorii de notebook-uri care incearca sa curete echipamentul pe cont propriu nu prea se descurca, ci uneori reusesc sa inrautateasca situatia. Din acest motiv, noi va recomandam sa apelati la noi, cei de la PC Laptop, caci oferim atat reparatii laptop cat si curatare notebook Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Curatare Notebook Bucuresti – Detalii

 • Care sunt cazurile in care echipamentul are nevoie de curatare profesionala?
  • In primul rand, daca ati reusit sa varsati un lichid pe notebook, atunci nu ar trebui sa stati pe ganduri caci in 90% din cazuri asta poate duce la defectiuni ce nu mai pot fi reparate.
  • Daca anumite taste se apasa mai greu de celelalte. In aceste cazuri sunt sanse ca praful impreuna cu alte substante sa se fi adunat intr-un singur loc si sa fi dus la blocarea fizica a tastei.
  • Daca aveti de-a face cu pete pe care nu le puteti inlatura cu obiecte de curatenie obisnuite.
 • La ce va puteti astepta de la curatare notebook Bucuresti?
  • Cu siguranta, noi va vom ajuta cu curatarea completa a notebook-ului, dar noi va vom oferi si o diagnosticare laptop gratuita pentru a determina si starea functionala a echipamentului.
  • Va vom oferi sfaturi pentru urmatoarele dati astfel incat sa va mentineti notebook-ul cat mai curat.

Pe langa service laptop, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.