Service Notebook Asus

service notebook asusDaca sunteti detinatorul unui notebook de la firma taiwaneza Asus, atunci probabil ati ajuns la acest articol deoarce ceva nu a mers bine cu echipamentul pe care il folositi. Nu va faceti griji totusi caci multe dintre defectiunile care apar la produsele de la Asus nu sunt cauzate de utilizatori ci de componentele interne ale acestora. Astfel ca daca intampinati dificultati si sunteti in cautare de Service Notebook Asus atunci ne bucuram ca ati apelat la noi. La sediul PC Laptop, noi oferim atat reparatii notebook Bucuresti cat si curatare notebook Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Service notebook Asus

  • Care sunt cele mai des intalnite probleme cu notebook-urile de la Asus?
    • De regula cand vin vorba de echipamentele facute de Asus puteti sa va asteptati ca o probleme cu alimentarea sa apara oricand. De ce? Deoarce dupa o lunga perioada de utilizare zona in care se face contactul intre alimentare si notebook se defecteaza si nu veti mai putea incarca bateria astfel. De asemenea, multi clienti s-au plans si de faptul ca dupa ce bateria este incarcata complet, nu pot folosi echipamentul decat pentru o scurta perioada de timp.
    • De asemenea, o alta problema care pare sa ne dea si noua batai de cap foarte des este butonul de on/off al notebook-ului care uneori nu functioneaza corespunzator.
  • Cum va putem ajuta noi?
    • Noi va vom oferi o diagnosticare laptop gratuita prin care sa aflati atat voi cat si noi de starea echipamentului cat si de eventualele solutii pe care le putem urma astfel incat sa nu mai aveti nevoie de service notebook Asus prea de curand.

Pe langa service notebook Asus, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere. Nu uitati si de service laptop.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.