Probleme cu notebook-ul

probleme cu notebook-ulDaca sunteti detinatorul unui notebook atunci probabil ca si voi faceti parte din categoria celor care vor sa foloseasca un laptop doar pentru internet si cateva aplicatii. De ce ar trebui sa investim atat de mult intr-un laptop care ofera foarte multe insa noi nu folosim nici jumatate din capacitatea de procesare a acestuia? Raspunsul la aceasta intrebare este desigur si motivul pentru care ati optat pentru un notebook. Sunt mult mai ieftine, mai portabile si ofera exact ceea ce avem nevoie. Cu toate acestea, ca si in cazul laptopurilor, va veti putea trezi cu probleme cu notebook-ul. Iar aici intervenim noi, cei de la PC Laptop, caci oferim reparatii notebook Bucuresti.

Probleme cu notebook-ul:

  • Care sunt defectiunile la care ati putea sa va asteptati?
    • Placa de baza se poate strica foarte usor la fel ca celelalte componente interne caci nu sunt printre cele mai rezistente instalate vreodata pe un echipament. Astfel ca, daca observati ca viteza de procesare este mult mai mica decat cea cu care sunteti obisnuiti, sau daca nu mai este afisat ceea ce trebuie pe ecran, atunci este cazul sa apelati la un service autorizat.
    • Carcasele crapate sunt de asemenea o mare problema cand vine vorba de notebook-uri caci sunt facute din materiale foarte fragile ce se pot indoi si la cea mai mica atingere.
  • Cu ce va putem ajuta noi?
    • Desigur, noi va vom putea ajuta prin a va oferi servicii de reparatii si curatare notebook. Insa marele avantaj pe care il aveti la sediul nostru este faptul ca va este oferita o diagnosticare gratuita prin care sa va tinem la curent cu starea echipamentului si cu posibilele solutii pe care le putem aplica problemelor pe care le vom intalni.

Pe langa service pentru probleme cu notebook-ul, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.