Ecranul nu mai porneste dupa ce am curtat laptopul

ecranul nu mai pornesteDupa o lunga perioada de utlizare a laptopului vine si ziua in care trebuie sa curatati echipamentul, deoarce praful s-a acumulat si au inceput sa apara pete de la mancare ori bauturi. Experienta noastra in domeniu ne-a adus la concluzia ca acest proces de curatare este unul foarte complicat ce implica urmarea unor anumiti pasi specifici si utilizarea doar a anumitor substante. Tot experienta noastra cu clientii care vin la noi ne-a dat de inteles ca utilizatorii obisnuiti nu urmeaza instructiunile potrivite si nu folosesc produse de curatare speciale pentru astfel de situatii. Din acest motiv, ne intalnim adesea cu intrebari de genul: “De ce ecranul nu mai porneste dupa ce am curatat laptopul?”. Iar daca si voi va aflati intr-o situatie ca aceasta atunci este bine ca ati apelat la noi, cei de la PC Laptop, caci va putem oferi ajutorul de care aveti nevoie. Pentru a ne contacta, sunt mereu disponibili la numarul de telefon 0721.049.875, sau puteti sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii, caz in care aveti intrebari.

Ecranul nu mai porneste – Detalii

 • Care sunt cauzele principale pentru care ecranul nu mai este functional?
  • De regula, aceasta problema apare atunci cand placa video ori placa de baza nu mai functioneaza corespunzator.
  • De asemenea, aceasta problema apare si atunci cand echipamentul este lovit ori scapat.
  • Insa atunci cand un lichid reuseste sa ajunga in spatiu dintre ecran si carcasa, rezultatul este unul clar si va poate duce in situatia in care sa aveti nevoie de service.
 • De ce curatarea laptopului poate duce la un ecran defect?
  • Daca folositi prea mult lichid in zona display-ului, acesta poate sa se strecoare intre spatiile deschise ale laptopului. Iar odata ce lichidul atinge un circuit, rezultatul poate fi unul catastrofal.
  • Daca incercati sa curatati tastatura ori zonele de aerisire ale echipamentului, produsul de curatare folosit poate ajunge in interior.
 • Ce faceti atunci cand ecranul nu mai porneste?
  • Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa indreptati laptopul cu ecranul in jos si intr-un unghi, astfel incat lichidul din interior sa se poata scurge in exterior.
  • Apoi, trebuie sa apelati la un sediu autorizat ce ofera service laptop, deoarce doar persoanele calificate vor mai putea rezolva aceasta problema.

Alte serviciile pe care le oferim sunt:

Noi oferim service pentru situatiile in care ecranul nu mai porneste, dar si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.