Schimbare Hard Disk in Bucuresti

schimbare hard diskUnul dintre motivele pentru care laptopurile mai vechi nu mai pot face fata celor noi este faptul ca multe componente hardware au fost imbunatatite in timp, si cele a caror vreme a trecut nu mai sunt la fel de eficiente. Iar daca partea hardware nu mai lucreaza eficient, sunt sanse mari sa nu fiti multumiti de performantele scazute ale echipamentului. Insa ce este de facut? Daca ati apelat deja la o inlocuire memorie RAM, atunci este cazul sa va ganditi la o schimbare Hard Disk. Si cum aceasta operatiune este una destul de complicata, noi cei de la PC Laptop, va recomandam sa veniti la noi cu echipamentul pentru a va ajuta. La sediul nostru oferim service laptop Bucuresti la preturi care vin mereu pe gustul clientilor nostri.

Schimbare Hard Disk – Detalii:

 • De ce ati schimba hard disk-ul?
  • Un motiv ar fi faptul ca spatiul de pe acesta nu va permite sa incarcati si sa pastrati prea multe fisiere. Si cum nu este mereu convenabil sa apelati la un hard disk extern, va este mult mai usor sa inlocuiti cu totul aceasta componenta.
  • Un alt motiv ar fi faptul ca modelul hard disk-ului este unul invechit si incetineste viteza de lucru a echipamentului. Din acest motiv, puteti opta pentru un hard disk (HDD) mai bun, sau poate chiar si un (SDD) care va imbunatati cu mult viteza.
 • Aceasta operatiune este una complicata?
  • Deoarce laptopul a iesit din fabrica cu anumite componente hardware care au fost facute sa mearga una cu cealalta, sunt sanse mari ca noul hard disk sa nu fie compatibil cu restul elementelor. Insa in cazul echipamentelor acest risc scade deoarce sunt gandite astfel incat sa fie schimbate din cand in cand.
  • Noi va vom oferi ca de obicei o diagnosticare laptop gratuita prin care sa ne dam seama ce anume se potriveste si ce nu.

Pe langa schimbare hard disk, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

2 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Doresc sa pun pe laptopul meu HP Probook 4520s un HDD de 500G si sa-i inlocuiesc bateria. Se pot face cele doua lucrari la dvs, cat costa si ce garantie oferiti?

  • Buna ziua,
   pentru produse noi garantia este de 12 luni, atat pentru hard disk cat si pentru baterie.

   Costul bateriei este de 220 ron, iar pentru hard disk 220 ron.