Spybot – Search & Destroy

spybotAveti nevoie de un nou antivirus? Noi va propunem Spybot, unul dintre cele mai cautate programe de acest tip datorita performantelor sale. Poate va ganditi ca voua nu vi se va intampla niciodata sa vi se infecteze calculatorul cu virusi insa i se poate intampla absolut oricui. In continuare va voi scrie despre care ar putea fi cateva dintre semnele ca si calculatorul dumneavoastra a fost infectat. Pentru mai multe detalii cititi acest articol.

Detalii despre antivirusul Spybot:

Atunci cand deschideti un browser, daca observati o noua bara de instrumente pe care voi nu ati instalat-o, inseamna ca si calculatorul dumneavoastea a fost infectat cu virusi. Daca browser-ul vostru se blocheaza fara nicio explicatie sau observati ca pagina voastra de start a fost schimbata fara acordul vostru, puteti trage aceeasi concluzie. Uneori aceste simptome s-ar putea sa nu fie atat de evidente, dar e mai bine sa va protejati calculatorul din timp. Si cum antivirusul Spybot este gratuit, il puteti incerca fara nicio problema.

Spybot poate de asemenea sa stearga informatii despre lucrul care a avut loc in calculator. Este foarte utila aceasta funtie de exemplu pentru cei care impart calculatorul cu alte persoane. Fie ca e vorba de colegi de servici sau persoane din familie, daca doriti ca ei sa nu stie ce ati lucrat voi pe calculator, atunci acest antivirus cu siguranta v-ar fi de folos. Daca sunteti un utilizator avansat, Spybot va permite de asemenea sa reparati unele neconcordante in registru si unele rapoarte extinse.

Cand vine vorba de virusi, nu e cazul sa glumiti. Acestia pot intra in calculatorul vostru prin donwloadarea unui simplu program sau a unei melodii ca mai apoi sa transmite datele voastre din calculator, unor alte persoane. Acestea de asemenea va urmaresc comportamentul in ceea ce priveste lucrul pe calculator pentru a realiza un profil al utilizatorului, iar aceste informatii le vand apoi unor firme de marketing sau cele care se ocupa de publicitate.

Incercati deci acest antivirus deoarece nu aveti nimic de pierdut, doar de castigat.

Daca aveti probleme cu virusii apelati la noi, PC Laptop, si va vom ajuta chiar si cu odiagnosticare gratuita.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.