Antivir Personal – antivirus gratuit

antivirus gratuitAntivir Personal este un antivirus gratuit si de incredere ce scaneaza constant si rapid calculatorul dumneavoastra in cautarea programelor ce il pot afecta, precum virusi, trojeni, viermi si altele. Avesta monitorizeaza orice actiune executata de utilizator sau de sistemul de operare si reactioneaza imediat in cazul detectarii un program malitios. Doriti sa aflati mai multe despre acest program antivirus? Cititi continuarea articolului.

Cum functioneaza acest antivirus gratuit?

Programul Antivir detecteaza si elimina mai mult de 150.000 de virusi, fiind mereu situat printre programele antivirus ce primesc premii pentru performantele sale. Acest antivirus gratuit monitorizeaza automat actiunile de pe calculatorul dumneavoastra, astfel incat atunci cand downloadati informatii de pe internet si se intampla sa dati peste un site sau un fisier periculos, Antivir va va semnala imediat acest aspect.

Pe langa protectia pe care v-o ofera contra virusilor si a viermilor de calculator, Antivir scaneaza si repare macro virusii. Programul antivirus gratuit va protejeaza chiar si impotriva macro virusilor necunoscuti pana la momentul respectiv. Acesta va ofera mai multe functii printre care AntiPhishing care va protejeaza de persoanele ce vor sa va fure informatii din calculatorul dumneavoastra si AntiSpyware care tine programele spyware si adware la distanta. Exista o functie si pentru laptop-urile care au rezolutie mica cu numele de NetbookSupport.

Antivir este atat de usor de folosit incat cu functia QuickRemoval (Stergere Rapida) puteti elimina virusii doar prin apasarea unui buton. Aveti la dispozitie si optiunea de Internet-Update Wizard pentru update-uri mult mai usor de realizat. Acest antivirus gratuit va ofera protectie impotriva noilor virusi pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de calculator fara a va mai face griji.

Daca aveti nevoie de un antivirus bun pentru calculatorul dumneavoastra, incercati programul antivirus gratuit Antivir deoarece cu siguranta veti fi multumiti de functiile si optiunile acestuia, iar in plus, nu trebuie macar sa platiti, acesta fiind gratuit.

Nu uitati sa cititi si articolele anterioare despre antivirusuri: Avast – program antivirus gratuit.

La PC Laptop ai parte de o diagnosticare gratuita oricand.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.