Program antimalware – Malwarebytes

malwarebytesSunteti in cautare de un program anti-malware bun? Va propunem Malwarebytes, un program ce este oferit gratuit si care va poate oferi siguranta de care aveti nevoie pentru laptop-ului dumneavoastra. Va voi prezenta in continuarea acestui articol mai multe detalii despre acest program si cum anume functioneaza acesta.

Cu ce va poate ajuta Malwarebytes?

Programul Malwarebytes va poate scapa de toate acele programe ce va pot infecta calculatorul precum virusi, cai trojeni, worms, spyware, adware si altele. Acesta se misca cu o viteza foarte mare, avand abilitatea sa scaneze toate driverele laptop-ului dumneavoastra in acelasi timp. Baza de date a acestuia se reinoieste zilnic, ceea ce inseamna ca orice virus, oricat de nou ar fi acesta, nu are nicio sansa impotriva programului Malwarebytes. Prin intermediul acestui program avezi zona de carantina in care puteti izola anumite fisiere ce pot reprezenta un pericol pentru laptop-ul dumneavoastra.

La momentul instalarii, Malwarebytes va ofera posibilitatea sa alegeti limba pe care o doriti dumneavoastra pentru a putea utiliza cu si mai multa usurinta acest program. De asemenea, cu ajutorul setarilor puteti sa imbunatatiti performanta Malwarebytes pe laptop-ul dumneavoastra. Aveti puse la dispozitie o lista de extra utilitati pentru a indeparta manual virusii si alte programe de acest tip. Malwarebytes ruleaza si alaturi de alte utilitati anti-malware, iar in lista de comenzi aveti optiunea de scanare rapida. Astfel ca oricand simtiti ca ceva nu ar fi in regula, puteti sa verificati si sa va scutiti de niste griji in plus.

Daca doriti si mai multa protectie, puteti cumpara varianta Malwarebytes Pro care va ofera si optiunea de Protection Mode. Aceasta functie lupta impotriva virusilor prin mai multe metode. Exista varianta care se numeste IP Protection si care blocheaza traficul serverelor ce pot afecta laptop-ul dumneavoastra. Cea de-a doua care se numeste Malware Execution Prevention (Prevenirea Executarii Virusilor) scaneaza automat fiecare fisier ce se gaseste in memoria laptop-ului dumneavoastra.

Acest program, Malwarebytes, este un antivirus gratuit pe care puteti sa-l utilizati cu incredere pentru a va proteja laptop-ul sau alte dispozitive, impotriva programelor daunatoare.

Daca aveti probleme cu virusii apelati la noi, PC Laptop, si va vom ajuta chiar si cu o diagnosticare gratuita.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.