Google Chrome – browser web sigur

google chromeGoogle Chrome este unul dintre cele mai utilizate si apreciate browsere web la ora actuala. Acesta foloseste o tehnologie sofisticata combinatat totusi cu o interfata foarte simpla pentru a putea fi realizate cautari rapide, sigure si usoare. Aparut pe piata in 2008, in mai putin de 4 ani, acest browser a ajuns in topurile motoarelor de cautare. Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii despre Google Chrome, cititi continuarea acestui articol.

Detalii tehnice despre Google Chrome:

Unul dintre punctele forte ale acestui browser si care il diferentiaza de celelalte motoare de cautare este viteza extraordinara a acestuia. Cei de la Google au investit mult timp in dezvoltarea acestui browser pentru a il face mai rapid cu ajutorul motorului de procesare JavaScript. Viteza motorului de cautare Google Chrome impreuna cu interfata usor de utilizat al acestuia, transforma acest browser in unul greu de de depasit in ceea ce priveste competitia.

Un alt lucru care il face sa fie atat de indragit de utilizatori este insasi simplitatea interfetei sale, acesta fiind alcatuit din 3 randuri de instrumente. Se pare ca pentru majoritatea utilizatorilor, aceasta interfata este ca o gura de aer in comparatie cu celelalte motoare de cautare care au o interfata plina de instrumente destul de inutile.

In ceea ce priveste intimitatea pe care ti-o poate acorda Google Chrome datorita modului Incognito prin care puteti cauta informatii pe internet fara a realiza un istoric al paginilor vizitate, eliminand cookie-urile ce va pot urmari apoi calculatorul. Google Chrome are de asemenea inclusa tehnologia de Safe Browsing care va anunta atunci cand intalniti un website suspicios sau care contine activitati daunatoare pentru calculatorul vostru. Update-urile care au loc regulat asigura securitate impotriva elementelor aparute recent.

Pentru a avea o experienta cat mai placuta in utilizarea acestui browser, Google Chrome va pune la dispozitie o serie de aplicatii, teme si setari pentru a realiza un motor de cautare unic, care sa se plieze cat mai bine pe preferintele voastre. Puteti sa va logati cu contul vostru de Google pentru a avea la indemana toate contactele voastre, preferintele, historicul vostru si de asemenea acces la toate instrumentele Google.

As vrea sa va reamintim ca la sediul nostru aveti parte oricand de o diagnosticare laptop gratuita.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.