Depanare Laptop in Bucuresti

depanare laptop in BucurestiAti inceput sa observati probleme cu laptopul? Nu va faceti griji, caci in fiecare zi intampinam la sediu clienti care se confrunta cu aceleasi probleme ca si voi. Indiferent de defectiunea pe care o are echipamentul vostru, noi o vom putea rezolva in cel mai scurt timp cu putinta, caci avem in spate multi ani de experienta in domeniu, si va putem spune cu sinceritate ca le-am vazut pe toate si stim cum sa reactionam indiferent de situatie. Astfel ca, daca sunteti interesati de servicii de depanare laptop in Bucuresti, puteti veni oricand la sediul PC Laptop pentru a primi asistenta tehnica. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon: 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Depanare Laptop in Bucuresti – Detalii

 • Ce servicii oferim la sediul nostru?
  • Curatare Laptop – o mare parte din defectiunile care pot aparea la un laptop sunt provocate de praful, lichidele ori firmiturile de mancare care ajung in interiorul carcasei. Acestea pot afecta direct atat ecranul cat si componentele interne. Din acest motiv, noi va oferim servicii de curatare profesioniste.
  • Instalare Windows 7 / Instalare Windows 8 – cand vine vorba de erorile de sistem, cea mai sigura solutie la care puteti apela este cea de reformatare a sistemului. Noi oferim servicii de instalare ale sistemelor de operare dorite.
  • Recuperare date in Bucuresti – cand stiti ca aveti informatii importante stocate pe laptop si nu mai puteti sa le accesati din cauza unei defectiuni sau a unui virus, va recomandam sa apelati la noi.
  • Devirusare Laptop – caz in care aveti probleme cu un virus ori mai multi, este de indicat sa apelati la un service autorizat care sa va poata ajuta cu stergerea lor.
  • Diagnosticare Laptop – la noi diagnosticarea nu costa nimic.
  • Reparatii Notebook Bucuresti – desigur, noi oferim si reparatii pentru toate componentele echipamentului.

Pe langa depanare laptop in Bucuresti, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.