Reparatii Notebook Bucuresti

reparatii notebook bucurestiNotebook-ul este un echipament asemanator laptopurilor, marele diferente fiind performantele scazute si pretul mult mai accesibil. Acestea au fost create pentru persoanele care vor sa foloseasca notebook-ul doar pentru internet si aplicatii ce nu solicita procesorul la maxim. Sunt mult mai mici si mai portabile si satisfac de regula dorintele celor care le achizitioneaza. Cu toate acestea, ca si in cazul laptopurilor, si notebook-urile ajung sa se strice si au nevoie in cele din urma de reparatii. Din fericire, noi oferim service laptop la preturi foarte mici pentru clientii nostri. Avand asta in vedere, daca aveti nevoie de reparatii notebook Bucuresti, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Reparatii Notebook Bucuresti – Detalii

 • Care sunt cele mai des intalnite probleme cu notebook-ul?
  • Cea mai des intalnita problema este supraincalzirea componentelor interne. Deoarce aceste echipamente nu au fost gandite sa proceseze prea multe informatii in acelasi timp, atunci cand utilizatorii folosesc multiple aplicatii concomitent, componentele interne sunt solicitate la maxim si nu mai dau randament.
  • Cedarea bateriei este o alta defectiune ce apare adesea, pentru ca bateriile incorporate in notebook-uri nu sunt la fel de performante ca cele instalate in laptopuri. Echipamentul poate ajunge sa functioneze doar pe alimentare, daca bateria se defecteaza.
  • Probleme cu display-ul pot aparea de asemenea, mai ales daca lichidele ajung in interiorul echipamentului.
 • Ce puteti face atunci cand apar aceste probleme?
  • Cel mai adesea clientii care vin la noi asteapta pana in ultima secunda pana sa apeleze la reparatii notebook Bucuresti. Aceasta strategie nu ajuta deloc, ci poate duce la defectiuni si mai mari ce implica reparatii multe prea costisitoare.
  • Odata ce observati ca ceva nu este in regula, primul pas pe care trebuie sa il urmati este sa ne contactati, sau sa aduceti echipamentul la sediu pentru a va oferi o diagnosticare gratuita.

Pe langa reparatii notebook Bucuresti, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.