Ultimul update pentru Windows

ultimul update pentru WindowsVom presupune deja ca aveti instalat pe laptop sistemul de operare Windows 8.1, altfel s-ar putea sa nu intelegeti care sunt specificatiile pentru ultimul update pentru Windows. Daca vreti sa fiti la curent totusi, noi va recomandam sa cititi intai de toate articolul nostru despre Windows 8.1. Altfel, daca stiti deja destule despre acest OS, va invitam sa cititi in continuare despre acest nou update introdus de cei de la Microsoft. Nu multe s-au schimbat, dar micile diferente au adus deja zambetul pe buzele utilizatorilor. Acest nou update se numeste simplu: Windows 8.1 Update 1. Mai multe detalii aveti jos.

Ultimul Update pentru Windows – Detalii

  • Ce ar trebui sa stiti despre ultimul update pentru Windows?
    • Update 1 pentru Win 8.1 vine in primul rand cu schimbari in partea de accesibilitate. Astfel ca, de acum inainte, in zona Metro veti gasi langa iconita cu User-ul un buton pentru Power (Sleep, Hibernate, Shut down) cat si unul de search, care vin in ajutor mult mai rapid decat daca ati incerca sa le accesati in zona de Charms Bar.
    • De asemenea, de acum inainte veti vedea toate aplicatiile active in zona de Task Bar de pe Desktop. Aceasta schimbare a venit cat sa ii ajute pe cei care sunt obisnuiti sa foloseasca mai des zona de Desktop decat cea de Metro.
    • Acum puteti minimaliza ori inchide orice aplicatie folosind mouse-ul. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa indreptati cursorul in partea de sus a unei aplicatii si veti observa ca va aparea o bara asemanatoare celor pe care le vedeam la programele obisnuite.
    • O alta schimbare importanta este faptul ca puteti da click-dreapta pe orice aplicatie pentru a putea sa o dezinstalati ori sa o adaugati zonei de Task Bar.

Inca nu v-am convins sa treceti la ultimul update pentru Windows? Incercati-l si veti vedea cat de usor e sa lucrati cu acest sistem de operare. Noi, cei de la PC Laptop, va putem oferi o diagnosticare gratuita astfel incat sa va puteti da seama daca puteti face tranzitia la Windows 8.1.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.