Configurare Router Wireless

configurare router wirelessIn dorinta de a scapa de cat mai multe cabluri enervante din casa ati ales sa achizitionati un router wireless nou prin care sa oferiti internet tuturor persoanelor din locuinta, fara a mai fi nevoie sa mai trageti cabluri de internet peste tot. Cu toate acestea, multe astfel de echipamente nu vin cu un instructaj de instalare ori configurare, sau in cazurile in care vin in pachet nu sunt indeajuns de explicite incat sa puteti face asta singuri. Iar aici intervenim noi, cei de la PC Laptop, caci oferim configurare router wireless direct la voi acasa. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon: 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Configurare Router Wireless – Detalii

 • Care sunt cele mai des intalnite probleme atunci cand achizitionati un router nou?
  • Dupa cum am spus si mai sus, sunt multe situatii in care ne-au sunat clienti cu urmatoarea problema: “Nu pot urma instructiunile care au venit impreuna cu echipamentul! Ma puteti ajuta?”. Multe routere de pe piata necesita oarecare cunostinte pentru a putea fi configurate.
  • O alta problema este echipamentul nepotrivit. Multi nu stiu asta, insa nu toate routerele wireless se potrivesc pentru fiecare tip de conexiune la internet. Astfel ca, daca sunteti la RCS/ RDS veti avea nevoie de un model diferit de router fata de cel potrivit pentru Romtelecom.
  • Nu aveti uneltele potrivite pentru a putea realiza instalarea routerului singuri.
 • Cu ce va putem ajuta noi?
  • Instalare Router Wireless – caz in care nu ati avut uneltele potrivite pentru a instala router-ul wireless, noi va vom putea ajuta cu asta, caci realizam si mufarea cablurilor.
  • Configurare Router Wireless – dupa ce ne asiguram ca echipamentul a fost instalat corespunzator, vom realiza si configurarea propriu zisa.
  • Testare echipament – in final, dupa ce a fost realizata instalarea si configurarea, noi vom testa atat router-ul cat si laptopul vostru pentru compatibilitate.

Pe langa configurare router wireless, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.