Avast – program antivirus gratuit

avastVa preocupa siguranta laptopului dumneavoastra si a informatiilor din el? Atunci trebuie sa aveti grija la ce fel de antivirus folositi. Piata va ofera o gama variata de programe antivirul, insa cand vine vorba de ales unul bun, lucrurile se complica. Daca doriti totusi sa nu cheltuiti sume de bani in plus, puteti alege unul gratuit. Cel mai bun antivirus din acest moment de pe piata, care ofera si servicii gratuite este Avast. Cititi continuarea articolului pentru a afla de ce Avast este cea mai potrivita alegere pentru dumneavoastra.

Ce ofera antivirusul Avast?

Acest program ofera atat un antivirus gratuit cat si o versiune premium, cea de-a doua o primiti contra cost. Recent a fost adaugata tehnologia Sandbox care contine functia de AutoSandbox. Ce face mai exact aceasta? In cazul in care pe laptop-ul dumneavoastra are loc o activitate necunoscuta sau suspecta, aceasta functie ofera posilitatea de a rula procesul respectiv intr-un computer virtual. Astfel ca daca procesul are scopul de a va infecta laptop-ul, nu are cum sa va afecteze in realitate, deoarece actiunea a avut loc doar intr-un mediu virtual.

Daca lucrati cu sume importante de bani si realizati tranzactii online pe care ati dori sa le protejati, Avast va vine in ajutor cu functia de SafeZone. Datorita acesteia, aveti la dispozitie un al doilea desktop, dar de aceasta data intr-un mediu sigur in care nimeni nu va poate monitoriza, pentru a putea realiza linistiti tranzactiile.

Pentru a va convinge singuri de calitatea si siguranta pe care va ofera Avast, tot ce trebuie sa faceti este sa downloadati acest program antivirus si sa-l incercati. Este totusi gratuit si nu veti avea nimic de pierdut. Daca sunteti in cautarea unui antivirus foarte bun care sa va protejere laptopul si documentele de pe acesta si nici sa nu coste o avere, Avast este solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Daca nu sunteti siguri daca acest antivirus este cel mai bun pentru voi, cititi si celelalte review-uri facute la antiviruri de pe site-ul nostru.

Nu uitati ca noi, cei de la PC Laptop, va putem oferi o diagnosticare gratuita, prin care sa va puteti da seama atat voi cat si noi de starea laptopului vostru.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.