GOM Player – program pentru fisiere video

gom playerAveti nevoie de un program cu care sa vizionati filme sau alte fisiere video? GOM Player este un program pe care il puteti incerca. Pe langa faptul ca este gratuit, puteti sa-l utilizati de asemenea pentru editarea documentelor video. Daca sunteti interesati, cititi continuarea articolului pentru a afla mai multe detalii despre programul GOM Player si despre functiile pe care acesta le ofera.

GOM Player – functii:

Acest program include multe codec-uri gata instalate precum: XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 si  multe altele, ceea ce inseamna ca puteti deschide orice fisier care are extensiile mai sus enumerate. Daca totusi nu puteti deschide un fisier anumit, GOM Player va v-a ajuta sa gasiti cu usurinta codec-ul potrivit.

GOM Player cu tecnologia patentata pe care o utilizeaza, va permite sa deschideti fisiere cu indexe stricate, sau chiar documente video ce sunt in curs de downloadare.

In ceea ce priveste subtitrarile pentru filme, GOM Player accepta fisiere precum SMI, SRT, RT, SUB (cu IDX) si va permite sa sincronizati subtitrarile unui video in cazul in care exista nepotriviri intre cele doua.

Pe langa diferitele tipuri de formate ale documentelor precum AVI, MPG, MPEG si DAT, GOM Player de asemenea suporta formate Windows (WMV, ASF, ASX). De asemenea cu acest program puteti vizualiza DVD-uri de inalta calitate.

Programul GOM Player dispune de un playlist foarte comod, deoarece in cazul in care doriti sa adaugati un fisier care are aceeasi denumire cu un alt fisier care se afla deja in playlist, acesta va fi adaugat automat in lista. GOM Player are un playlist cu format asemanator cu M3U, PLS, ASX.

Gratuit, comod si usor de utilizat. Ce va puteti dori mai mult? Incercati acest program de vizualizat fisierele video si audio si spuneti-ne si noua parerea voastra.

La PC Laptop ai parte de o diagnosticare gratuita oricand.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.