Marirea vitezei laptopului cu SpeeUpMyPC

marirea vitezei laptopuluiLaptopul vostru merge din ce in ce mai incet iar acest lucru va ingreuneaza foarte mult lucrul la laptop? Incercati programul SpeedUpMyPC pentru marirea vitezei laptopului. Inainte de a-l incerca, vreti totusi sa aflati mai multe informatii despre acesta si ce functii mai exact are acest program? Cititi continuarea articolului si veti gasi detaliile dorite.

Program pentru marirea vitezei laptopului:

SpeedUpMyPC este un program care va permite sa mariti viteza laptopului vostru fara niciun efort. Acesta porneste automat atunci cand deschideti laptop-ul si va face sugestii in privinta unor actiuni pe care le puteti realiza pentru marirea vitezei laptopului vostru. Programul SpeedUpMyPC scaneaza mai multe parti ale laptop-ului vostru precum Instrumentele de viteza, servicii pe care voi nu le mai folositi sau Registrul de intrati invalide. Dupa aceasta etapa de scanare, programul va ofera un diagnostic in care va spune daca problema voastra este minora sau grava si va pune la dispozitie chiar si un buton cu Remediere Problema.

Din pacate programul nu ofera prea multe optiuni de setari, de aceea pentru utilizatorii avansati SpeedUpMyPC ar putea fi inutil. Dar daca totusi nu sunteti atat de interesati de partea tehnica a laptop-ului vostru, acest program cu siguranta va poate ajuta prin marirea vitezei laptopului. Acest program este alegerea perfecta pentru persoanele care vor sa-si mareasca viteza laptopului rapid si fara eforturi prea mari.

In concluzie, avantajele programului SpeedUpMyPC sunt utilizarea foarte usoara a acestuia si necesita efort minim din partea voastra. Are totusi si cateva dezavantaje precum faptul ca nu are un impact puternic la laptop-urile foarte performante, fisiere cu Ajutor trebuiesc downloadate separa, nu puteti pune pauza la actiunea de scanare si nu puteti micsora fereastra programului.

Fiind totusi un program gratuit, cu siguranta merita incercat. Puteti sa downloadati SpeedUpMyPC de aici.

Daca aveti nevoie de service laptop sau o diagnosticare gratuita, apelati cu incredere la PC Laptop.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.