Antivirus AVG – informatii si download gratis

antivirus avgCautati un antivirus bun si pe care sa-l puteti downloada gratis? Va propunem programul antivirus AVG. Prin ce se diferentiaza acesta fata de celelalte programe antivirus? Pentru a afla, cititi continuarea articolului. Aici va voi vorbi despre ce caracteristici are antivirusul AVG si de ce functii beneficiati la instalarea acestuia. In plus, la sfarsitul articolului veti gasi link de unde puteti downloada gratis antivirus AVG.

Ce face programul antivirus AVG?

Programul antivirus AVG este unul dintre cele mai de incredere programe de acest tip. Cu peste 100 de milioane de utilizatori, acest program antivirus protejeaza dispozitive precum laptop-uri, PC-uri, telefoane mobile, tablete atat de virusi cat si de programe spion (spyware). Astfel ca veti putea naviga cu incredere pe internet fara a avea frica ca anumite site-uri ar putea sa va infecteze calculatorul si desigur va scutiti si de costul unei reparatii in cazul in care se intampla sa dati peste un astfel de site.

AVG are o functie care se numeste Link Protection (Protejarea link-urilor) care scaneaza link-urile pe urmeaza sa accesati pentru a verifica daca este un site sigur sau nu. Astfel acest antivirus va poate spune dinainte pe ce site-uri sa intrati si pe care sa nu intrati. Pentru a instala acest antivirus AVG nu e necesar sa aveti cunostinte avansate in materie de calculatoare. Puteti sa-l instalati foarte rapid si usor . Gasiti versiunile programului antivirus AVG atat pe 32 de biti cat si pe 64. La instalare, acesta are optiunea de a alegere dintre numeroasele limbi disponibile prin care si limba romana.

Antivirusul AVG a castigat numeroase premii pentru viteza, ingeniozitatea de care a dat dovata in ultimul deceniu cat si pentru usurinta cu care poate fi utilizat acest program. Eu cred ca este un program de incredere pe care il puteti incerca fara niciun risc deoarece il puteti downloada gratuit aici.

Nu uitati sa cititi si articolele anterioare despre antivirusuri: Avast – program antivirus gratuit.

La PC Laptop ai parte de o diagnosticare gratuita oricand.

4 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. Acest antivirus nu merge. Aceasta este o ciorna.Va rugam sa va informati!

  2. sint incepator nu ma pricep la comentarii

    • Buna seara,
      nu face nimic, v-am raspuns intr-un comentariu anterior.