Service Notebook

service notebookFie ca ecranul nu mai afiseaza ceea ce trebuie, ori procesorul este din ce in ce mai incet, noi va putem ajuta la sediul nostru. Noi, cei de la PC Laptop, va putem ofer service notebook in Bucuresti la preturi foarte mici. Experienta noastra indelungata in domeniu ne-a ajutat mereu sa ducem pana la capat orice operatiune de reparatie a  oricarui notebook pe care l-am luat in primire. Lucram cu profesionalism si seriozitate si tratam toti clientii in mod egal, indiferent de problema cu care se confrunta echipamentul. Pentru a apela la noi tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon: 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Service Notebook – Detalii

  • Ce servicii oferim la sediul nostru din Bucuresti?
    • Diagnosticare gratuita. Da! La sediul nostru veti avea parte de o diagnosticare gratuita prin care sa ne dam seama atat noi cat si voi de starea notebook-ului, de problemele cu care se confrunta, si cu eventualele solutii ce va pot aduce echipamentul la starea normala.
    • Curatare notebook. Poate cel mai des serviciu pe care il oferim tuturor clientilor este cel de curatare a echipamentului. De ce? Pentru ca praful si lichidele care ajung in interiorul notebook-ului sunt principalii daunatori, care pot duce la defectiuni serioase ce au nevoie de service notebook.
    • Orice servicii pe care le oferim si in cazul celor care au nevoie de reparatii laptop: schimbare placa de baza, placa video, ori a display-ului, si multe altele.
    • Cat despre preturi, puteti sa vizitati pagina: Preturi. Aici puteti studia toate tarifele standard pe care le aplicam tuturor serviciilor.

Indiferent de ce probleme cu notebook-ul aveti, noi va vom sari mereu in ajutor. Astfel ca, nu ezitati sa ne apelati oricand vedeti ca echipamentul nu mai functioneaza corespunzator.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.