Service Laptop HP ProBook

service laptop hp probookLaptopul ProBook de la HP a reusit sa faca ceea ce nu au reusit prea multe astfel de echipamente pe piata romaneasca, caci au ajuns sa multumeasca utilizatorii care isi doreau un notebook performant, de 15.6 inch, si cu un pret mai mic de 2000 RON. Acest HP are un procesor Intel i3 indeajuns de rapid, 4 GB de RAM si nu costa mai mult de 1800 RON. Si cu toate ca multi clienti de-ai nostri au fost multumiti de acest produs, au avut parte si de probleme si defectiuni. Daca si voi va numarati printre acei utilizatori la care ceva nu a mers bine cu laptopul si sunteti in cautare de service laptop HP Probook, atunci va recomandam sa apelati la serviciile noastre. Ne puteti gasi la numarul de telefon: 0721.049.875, ori prin a ne scrie in zona de Contact ori de Comentari.

Service Laptop HP ProBook – Detalii

 • Care sunt problemele pe care le-am indentificat noi si pe care le-ati putea identifica si voi?
  • Se pare ca cei de la HP nu s-au gandit prea mult si la drivere, caci multi s-au plans de faptul ca instaland un alt sistem de operare pe echipament, partea audio s-a dus si nu se mai puteau conecta la reteaua Wi-Fi. Astfel ca, daca va ganditi sa schimbati sistemul de operare, puteti apela la noi, caci oferim: instalare Windows 7 si instalare Windows 8.
  • O alta nemultumire ar fi faptul ca procesorul nu are functia de turbo, si nu pot fi rulate anumite aplicatii mai solicitante. Cu toate acestea, problema cu surpaincalzirea este prezenta, atat din cauza componentelor interne care ating temperaturi mari cat si din cauza prafului. Un service de curatare laptop v-ar putea ajuta foarte mult.

Desigur, noi oferim la sediul nostru service laptop si pentru modelele de laptopuri de la celelalte firme. Indiferent de ce probleme cu notebook-ul aveti, noi va vom sari mereu in ajutor. Astfel ca, nu ezitati sa ne apelati oricand considerati ca aveti nevoie de service laptop HP ProBook.

5 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Am un laptop HP Pro Book i3, care nu mai porneste, nu se mai incarca bateria

 2. Am un laptop HP Pavilion dv7-3110sg. Laptopul este perfect functional,singura problema fiind, ca nu mai functioneaza display-ul. Porneste normal dar pe ecran nu mai arata nimic.
  Cat m-ar costa reparatia (in cazul in care imi puteti spune)?
  Va multumesc!

  • Buna ziua,
   in functie de defectul constat, costul reparatiei este de circa 200-350 ron.

 3. Am un Laptop, Probook, cat m-ar costa inlocuirea hardului si instalarea unui windows?

  • Buna ziua.
   Costul ar fi de circa 150 – 330 in functie de tipul de hard disk pe care il doriti, in functie de capacitate si de viteza de citire a acestuia.