Service Dell Inspiron

service dell inspironDin ce in ce mai multi utilizatori de laptopuri opteaza pentru produsele acestei firme americane: DELL. Care este parerea noastra despre aceasta companie? Sincer, sustinem 100% produsele pe care le-au scos pana acum pe piata, caci multe dintre notebook-urile lor rivalizeaza fara nicio problema cu Apple si Sony. Cat despre seria Inspiron, ceea ce va putem spune este ca nu am avut de multe ori sansa sa lucram cu laptopuri atat de rezistente si de incredere. Cu toate acestea, nu te poti astepta niciodata ca produsul pe care l-ai cumparat sa fie unul perfect, astfel ca avem adesea clienti care vin la noi pentru service Dell Inspiron. Astfel ca, va invitam si pe voi la sediul nostru din Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faceti ca sa ne contactati, este sa ne sunati la numarul de telefon: 0721.049.875, sau sa ne scrieti  la zona de Contact ori de Comentarii.

Service Dell Inspiron – Detalii

 • Care a fost experienta noastra pana acum cu aceste laptopuri?
  • Adesea au venit clienti la noi spunandu-ne ca au avut probleme cu semnalul Wi-Fi, iar nu tot timpul au fost aceleasi motive, caci in unele cazuri erau probleme interne cu partea de hardware, iar in altele cu driverele lipsa. Ca sa nu mai spunem de disponibilitatea driverelor pentru versiunile de 32 biti. Din aceasta cauza am fost de mule ori nevoiti sa oferim servicii de instalare Windows 7, sau instalare Windows 8, cu versiunea de 64 biti.
  • O alta mare problema a fost cea legata de amprente si de praf. Da, laptopurile din seria Inspiron au fost facute dintr-un aliaj care luceste si care face ca amprentele sa se pastreze cu usurinta. Cat despre praf, in cazul utilizatorilor care nu au curatat echipamentul frecvent, am fost nevoiti sa oferim servicii de curatare laptop.

Indiferent de ce probleme cu notebook-ul aveti, noi va vom sari mereu in ajutor. Astfel ca, nu ezitati sa ne apelati oricand considerati ca aveti nevoie de service Dell Inspiron.

2 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Buna,eu doresc sa cumpar un laptop de 17″,care sa fie rezistent si durabil(in timp),pret 1800-2500 RONI. Jocuri nu joc,in rest il folosesc la orice+vizionare de filme. Carcasa plastic sau aluminiu ce recomandati?Va multumesc foarte mult.

  • Buna ziua.
   Ar fi indicat sa ne contactati telefonic sau sa ne scrieti pe e-mail pentru a va putea face o oferta pentru un laptop durabil care sa va implineasca necesitatile.