Curatare laptop – Pasi si Indicatii

service curatare laptopAdesea se intampla ca utilizatorii de laptopuri sa achizitioneze echipamentul, sa il foloseasca, si sa uite sa il curete regulat. Daca vreti cu adevarat ca laptopul pe care il folositi sa reziste pentru multi ani de acum inainte, este bine sa stiti ca aveti nevoie de o curatare laptop macar o data pe saptamana. Avand in vedere faptul ca aceste echipamente sunt de mici dimensiuni iar toate componentele sunt fragile, daca praful se aseaza des, ori petele de cafea nu sunt indepartate la timp, laptopul se va defecta. Ganditi-va deasemenea ca laptopul nu se asemanea cu un calculator obisnuit, astfel ca sunt necesare produse speciale de curatare. Pentru detalii cititi instructiunile:

Instructiuni pentru curatare laptop:

 1. set curatare laptopPentru inceput, va trebui sa achizitionati toate produsele de curatat care va vor ajuta sa mentineti laptopul cat mai curat: o laveta (cu microfibra), un spray pentru curatat echipamente electronice, si betigase (precum cele auriculare). Multe magazine de electronice vand seturi de curatat pentru laptopuri, asa ca puteti incerca si aceasta optiune.
 2. Odata ce v-ati asigurat ca aveti toate produsele de curatat cumparate, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa inchideti laptopul prin Shutdown. Pentru siguranta, este indicat sa nu folositi substante lichide in timp ce laptopul functioneaza, caci astfel veti evita un scurtcircuit.
 3. Prima zona pe care va trebui sa o tratati este ecranul. Folosind spray-ul pentru ecrane, stropiti pe o suprafata nu foarte extinsa, pentru a va asigura ca nu va curge niciun lichid pe tastatura ori in cadrul monitorului. Cu laveta curatati ecranul, folosind miscari circulare. Facand asta, veti elimina orice urma de lichid ramasa.
 4. curatare laptop cu betigaseCu ajutorul betigaselor auriculare incercati sa curatati spatiile dintre taste. Daca anumite pete sunt persistente, puteti umezi usor un capat al unui betigas cu spray-ul de ecrane.Run the Q-tips over the gaps between the keys. Asigurati-va in final ca nicio mizerie nu a mai ramas.
 5. In final, va trebui sa curatati carcasa laptopului cu laveta stropita usor cu lichid de echipamente electronice. Nu stropiti substanta direct pe carcasa pentru a evita ca lichidul sa ajung la componentele sensibile precum CD-ROM-ul sau porturile USB.

Observatii:

 • Nu uitati ca aveti nevoie de o curatare laptop saptamanala cat sa scapati de aparitia zgarieturilor ori de praf in zona radiatorului.
 • Daca nu sunteti dispusi sa platiti atat de mult pentru o curatare facuta acasa, aveti oricand posibilitatea sa apelati la service-ul nostru. Puteti deasemenea sa apelati la oferta noastra.

2 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Buna seara,
  Va deranjez si eu cu o problema legata de tastatura laptopului meu,si anume unele taste nu mai buteaza,am scos partea de sus de plastic si am apăsat pe partea moale de plastic Dar fără niciun rezultat!
  As vrea sa stiu cat ar costa o intervenție!sau dacă mă puteți îndruma cu ceva !
  Mulțumesc

  • Buna ziua !
   Nu imi este foarte clar daca este vorba de problema cu tastatura sau cu palca de baza!
   Un cost estimativ pt o tastatura standard este de 130 lei !