Service de laptopuri in Bucuresti

service de laptopuriLaptopurile sunt echipamente fragile ce se pot strica oricand si din orice motiv, fie pe partea software datorita unui virus, ori pe partea hardware datorita unei componente interne ce nu mai functioneaza corespunzator. Este adevarat totusi ca aceste probleme apar de regula abia la 2 ani dupa prima utilizare, deoarce sunt facute sa reziste, cel putin pe partea hardware, pentru acest interval de timp. Insa ce trebuie facut atunci cand apare totusi o problema cu laptopul personal ce nu poate fi rezolvata pe cont propriu? Desigur, sa apelati cat de curand la un service de laptopuri autorizat. Aici intervenim noi, cei de la PC Laptop, deoarce realizam service laptop profesionist bazat pe o experienta lunga in domeniu. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Service de laptopuri in Bucuresti – Detalii

  • Experienta in domeniu ne-a invatat ca, pentru a obtine cele mai bune rezultate, trebuie sa urmam un proces exact de operatiuni. Primul pas in acest proces este inspectarea starii laptopului si identificarea eventualelor solutii. Pentru a face asta, noi oferim oricarui client diagnosticare gratuita.
  • Urmatorul pas in procesul nostru este informarea clientului in privinta problemelor intampinate si a solutiilor ce pot fi aplicate. Odata primit acceptul de a continua cu service-ul, incepem reparatiile in sine ce pot duce pana la 24 de ore.
  • Imediat ce terminam cu reparatiile, clientii sunt informati din nou de starea laptopului si de evolutia procesului. Daca nu vor fi necesare alte reparatii, clientul poate ridica echipamentul de la sediu.

Noi oferim servicii de devirusare, de formatare a sistemului (de ex: instalare windows 7, ori instalare windows 8), cat si curatare laptop.

Pentru a va informa in privinta costurilor, puteti vizualiza pagina Preturi.

Pe langa service de laptopuri, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.