Laptop cu probleme – Solutii

laptop cu problemeUltimul lucru pe care vi-l doriti este un laptop cu probleme. De ce? Pentru ca atunci cand radio-ul se strica il schimbati cu unul nou, in fond nu v-a costat prea mult, iar atunci cand se strica mobilul vechi de 3 ani, mereu puteti gasi o oferta buna pentru altul, insa cand vine vorba de laptopuri, nu este la fel. Aceste echipamente sunt foarte scumpe, indiferent ce achizitionati, iar atunci cand se strica, nu va lasa inima sa dati la o parte o achizitie atat de mare pentru o alta si mai costisitoare. Avand asta in vedere, noi va recomandam sa nu aruncati laptopul, ci sa il aduceti la noi, cei de la PC Laptop, unde va putem oferi service laptop la un pret foarte convenabil. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Laptop cu probleme – Solutii:

  • Primul lucru pe care trebuie sa il faceti atunci cand va confruntati cu un laptop cu probleme este sa va pastrati calmul. Odata ce aflati de problema si incercati sa o rezolvati pe cont propriu, sunt sanse sa agravati situatia. Deci, este de recomandat sa lasati laptopul neatins si sa il aduceti la sediul nostru pentru o diagnosticare gratuita.
  • De regula nu va puteti da seama care este defectiunea reala a laptopului, astfel ca fara o diagnosticare este greu sa stim atat noi cat si voi care este cea mai buna solutie. Uneori puteti avea nevoie de o devirusare, ori de o reformatare a sistemului (instalare windows 7), sau chiar si de o curatare laptop.

Pentru a va informa in privinta costurilor, puteti vizualiza pagina Preturi.

Pe langa service laptop, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

2 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. Laptop serge Fisiere non stop cu PROGRAM REBOOT RESTORE CUM OPRESC PCUL?

    • Va asteptam in service, nu stiu exact la ce faceti referire!