Notebook Defect

notebook defectNotebook-urile nu sunt echipamente la fel de performante ca laptopurile, insa sunt extrem de portabile, mai ieftine, si ofera de regula tot ceea ce are nevoie un utilizator obisnuit. Cu toate acestea, ca si in cazul laptopurilor va puteti trezi oricand cu un notebook defect. Fie ca este din vina utilizatorului, atunci cand echipamentul este scapat ori lichide ajung accidental pe tastatura ori ecran, sau nu este vina acestuia, caci echipamentul este mult prea vechi, atunci cand apar probleme cu notebook-ul acestea trebuiesc rezolvate cat de curand. Noi va putem ajuta cu acest serviciu, caci PC Laptop ofera reparatii notebook Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de Contact ori de Comentarii.

Notebook Defect – Detalii

  • Ce va putem oferi noi la sediu?
    • Dupa cum am mentionat si mai sus, noi oferim reparatii notebook, ceea ce inseamna ca orice problema pe care o are echipamentul fie pe partea hardware ori pe partea software, noi o putem rezolva in mai putin de 24 de ore.
    • Un alt serviciu pe care il oferim este curatare notebook Bucuresti. De regula, clientii care vin la sediul nostru nu apuca sa mai curete echipamentul iar din acest motiv, noi ne-am gandit sa creem un program de curatare prin care sa eliminam praful si petele persistente de grasime de pe suprafata notebook-ului.
    • Un alt program pe care l-am creat este cel legat de mentenanta notebook-ului. Pe langa curatarea obisnuita pe care o oferim, noi va venim in ajutor si cu un set de instructiuni si pasi pe care ii puteti urmari astfel incat sa micsorati posibilitatea de a avea un notebook defect.
    • La noi aveti mereu parte de o diagnosticare laptop gratuita.

Pe langa service pentru notebook defect, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.