Mentenanta Notebook-ului – Instructiuni

mentenanta notebook-uluiNotebook-urile au intrat pe piata acum cativa ani cu un singur motiv, sa vina de ajutor celor care vor sa foloseasca un laptop doar pentru internet si un numar restrans de aplicatii. Avand asta in minte, este usor de inteles faptul ca aceste echipamente nu costa foarte mult si sunt disponibile oricarei persoane. Cu toate acestea, notebook-urile nu sunt lipsite de probleme si cu siguranta nu elimina necesitatea de a le curata si a avea grija de ele. Din acest motiv, noi va recomandam sa cititi acest articol despre cum se realizeaza mentenanta notebook-ului. De asemenea daca aveti nevoie de reparatii notebook Bucuresti puteti apela la PC Laptop.

Mentenanta Notebook-ului – Instructiuni

 • Ce puteti face astfel incat sa mentineti notebook-ul curat?
  • Primul lucru si poate cel mai important si mai usor de realizat este sa va curatati mainile inainte de a utiliza echipamentul. Daca particulele mici de praf pot fi suflate de pe suprafata notebook-ului, urmele de grasime si murdarie de pe degete se pot aduna si forma pete ce nu sunt usor de eliminat.
  • Un alt lucru pe care il puteti face este sa va acordati cate 15 minute saptamanal pentru a curata echipamentul corespunzator. Nu voi intra in detalii in ceea ce priveste cele mai eficiente substante pe care le puteti folosi, insa va putem spune ca folosind o laveta cu material de microfibra va poate scapa de orice mizerie.
  • Ce faceti daca s-au adunat pete de grasime ori mancare ce nu pot fi eliminate usor? Puteti apela oricand la curatare notebook Bucuresti, caci la sediul nostru noi oferim acest serviciu.
 • Ce puteti face pentru mentenanta notebook-ului pe partea de software?
  • Pentru a va mentine notebook-ul la o viteza de procesare corespunzatoare va trebui sa incercati sa tineti deschise doar aplicatiile pe care le folositi. Iar in momentul in care inchideti sistemul sa opriti toate programele inainte.
  • De asemenea, incercati sa fiti cat mai organizati in ceea ce priveste modul in care va organizati folderele si fisierele personale. Cu cat aveti hard-ul mai organizat cu atat va rula mai rapid procesorul.

Pe langa articole legate de mentenanta notebook-ului, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.