Informatii despre Windows 8.1

windows 8.1Doriti sa treceti la ultima versiune Windows si anume Windows 8.1 dar nu stiti daca se merita sa faceti acest lucru? Va voi prezenta in acest articol ce inseamna de fapt Windows 8.1 si cu ce va poate ajuta in lucru de zi cu zi de pe laptop-ul dumneavoastra. Diferentele dintre acesta si Windows 8 nu sunt foarte mari, insa uneori se pot resimti prin faptul ca anumite functii al versiunii noi sunt reinnoite astfel ca sa fie mai rapide si mai bune. Daca sunteti interesati sa faceti tranzitia de la un sistem de operare mai vechi la Windows 8.1, atunci apelati la instalare windows pentru a afla mai multe detalii.

Ce trebuie sa stiti despre Windows 8.1:

  • In aceasta versiune reapare butonul de start precum se regaseste si in versiune anterioare, Windows 7, Windows xp si altele.
  • Windows 8.1 permite realizarea mai multor actiuni simultane. Cum? Acum puteti imparti ecranul in mai multe parti in care sa lucrati cu cate un program sau cate un fisier.
  • Lucrati cu documente importante? Cu Windows 8.1 fisierele dumneavoastra se salveaza automat in SkyDrive, lucru ce va permite utilizarea acestora de pe orice alt dispozitiv utilizand contul dumneavoastra de SkyDrive.
  • Acum va puteti personaliza pagina de start sa arate cum doriti dumneavoastra. Au aparut noi culori pe care le puteti utiliza si in plus, aveti la dispozitie fundaluri animate.
  • Cautarile dumneavoastra sunt mult usurate in Windows 8.1 deoarece atunci cand scrieti ceva in casuta de cautare din dreapta ecranului va vor aparea atat informatii de pe internet (utilizand motorul de cautare Bing), cat si informatii de pe laptop. De asemenea din zona de cautare puteti accesa filme, documente sau chiar suna prieteni.
  • In cazul in care aveti laptop cu ecran tactil, sau tableta, cu siguranta v-ar interesa faptul ca Windows 8.1 a imbunatatit tastatura pentru touchscreen. Acum, in momentul in care scrieti ceva, va vor aparea sugestii de cuvinte in functie de ce ati scris pana in momentul respectiv. In plus, emoticoanele au devenit colorate.

Inca nu v-am convins sa treceti la noua versiune Windows 8.1? Incercati-l si veti vedea cat de usor e sa lucrati cu acest sistem de operare. Noi, cei de la PC Laptop, va putem oferi o diagnosticare gratuita astfel incat sa va puteti da seama daca puteti face tranzitia la Windows 8.1.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.