Windows 8 – Tranzitia la un sistem de operare nou

windows 8De cat timp folositi XP, Vista ori alt sistem de operare vechi? Toti stim acum ca sistemul Windows XP va disparea de pe piata anul viitor, iar Vista este depasit de Windows 7. Iar daca tot trebuie sa faceti un upgrade laptopului personal, de ce sa treceti la Windows 7 cand puteti la fel de bine sa incercati Windows 8. Cat despre cei care se gandesc ca laptopul nu le mai functioneaza vor fi mereu doua solutie: fie sa recurga la service laptop pentru a-l repara, fie sa apelati la cumparare laptop ca apoi sa luati un laptop nou cu Windows 8 preinstalat.

La ce sa va asteptati de la Windows 8?

Windows 8 a fost creat pentru utilizatorii obisnuiti care simt dorinta de entertainment/ distractie, cat si pentru cei care s-au obisnuit deja cu interfata de tableta/ mobil/ android. Astfel ca, daca reusiti sa achizitionati un laptop cu ecran touchscreen / tactil, veti simiti aceasi experienta pe care ati simtit-o si pana acum pe telefonul mobil. Iar pentru cei care nu au parte de un ecran tactil, interfata METRO este indeajuns de interactiva si pentru cei care ajung sa foloseasca doar mouse-ul. Placerea vine atunci cand observati ca totul merge mai rapid, iar totul pare mai usor de inteles in ceea ce priveste aplicatiile.

Desigur ca nu veti fi obligati sa folositi numai interfata METRO, mai ales daca nu v-ati obisnuit deja cu ea. Si spunem asta pentru ca Windows 8 va ofera posibilitatea sa folisiti si interfata de Desktop obisnuita.

Parerea noastra finala?

PCLaptop va sugera oricand Windows 8 datorita modului in care reactioneaza cu utilizatorii, a rapiditatii si simplicitatii cu care poate fi operat, a design-ului cat si a inovatiei aduse sistemelor de operare. Pentru utilizatorii care isi doresc sa schimbe sistemul de operare al laptopului, PCLaptop va pune la dispozitie posibilitatea de a aduce echimpamentul la sediu pentru diagnosticare gratuita cat si pentru o instalare de sistem.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.