Inlocuire Balamale de la PC Laptop

inlocuire balamaleDaca folositi laptopul de mai bine de 2 ani de la data achizitionarii acestora, iar nivelul de utilizare a echipamentului depaseste 5 ore pe zi, atunci sunt sanse mari ca laptopul sa sufere defectiuni fie pe partea interna (atunci cand o componenta hardware nu mai functioneaza corespunzator) sau pe partea externa (atunci cand tastatura nu functioneaza ori laptopul este plin de praf). Printre aceste defectiuni se numara si cea legata de balamalele ce sustin ecranul si ajuta la pozitionarea acestuia, care se pot strica in orice moment. Daca va aflati in aceasta situatie, atunci va recomandam sa apelati la PC Laptop, caci oferim reparatii laptop cat si inlocuire balamale. Puteti deci sa ne sunati la numarul de telefon 0721.049.875, sau sa ne scrieti la zona de contact ori de Comentarii.

Inlocuire Balamale – Detalii

 • Care sunt principalele motive pentru care balamalele se strica? Odata cu trecerea timpului si cu utilizarea intensa a laptopului, balamalele ajung sa fie solicitate la maxim si se pot rupe in orice moment. Un alt motiv este desigur scaparea ori lovirea accidentala a echipamentului, caci socul unei astfel de actiuni poate cauza de asemenea, ruperea acestora.
 • Care sunt principalele probleme ce pot aparea? Daca balamalele se rup atunci carcasa display-ului poate sa se sparga, ori chiar si carcasa laptopului sa se crape. De altfel, se poate ca acestea sa se intepeneasca complet, ceea ce poate duce la imposibilitatea de a mai folosi ecranul corespunzator.
 • Cat costa inlocuirea balamalelor? Pretul poate varia intre 100 si 200 RON.

Alte serviciile pe care le oferim sunt:

Pe langa service de laptopuri, noi oferim si produse calitative la preturi mici pe site-ul www.pclaptop.ro/magazin. Livrarea este gratuita la comenzile de peste 150 Ron iar la al doilea produs primesti 5% reducere.

8 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Buna ziua,
  Am un laptop Lenovo Think Pad SL500 la care s-a rupt? o balama (cealalta este ok). Va rog sa-mi comunicati pretul pentru balama si manopera.
  Va multumesc

  • Buna ziua!
   Va putem face estimarea cand ajungeti in service pentur a putea vedea exact ce model de balama se potriveste si cat este de lucrur!
   Estimarea se face inainte de inceperea reparatiei!

 2. Buna ziua. Am un laptop AcerAspireV5 si s.au rupt balamalele. M.ar interesa un preț total (balamalele+reparația). Multumesc.

  • Depinde de modelul exact al lapt dvs!Estimativ 200 lei !

 3. Buna ziua,
  Am un laptop toshiba si cred ca ii lipseste un surub de la una din balamale. Balamalele din cate stiu functioneaza dar lipsa acelui surub face practic imposibila folosirea laptopului. cam cat estimati ca ar costa reparatia? multumesc

  • Buna ziua !
   Nu stiu exact la ce surub faceti referire!
   Daca necesita un simplu surub costul este de 20 lei !

 4. Am un laptop dell inspiron 1564 si vreau sa-i schimb braketii ( legătura display – balamale care s-au rupt si sa schimb si carcasa de la display cu totul. Puteți sa-l reparați si cat m-ar costa. Sărbători pascale liniștite si sănătate

  • Buna seara,
   v-am raspuns intr-un mesaj anticipat