Curatare Notebook – Instructiuni

curatare notebookCand vine vorba de un notebook-uri, se stie deja foarte bine faptul ca acestea sunt extrem de fragile si se pot strica usor, insa la fel de adevarat este si faptul ca praful ori lichidele varsate pe tastatura pot afecta la fel de mult echipamentul. Astfel ca, este mai mult decat necesar ca fiecare utilizator sa stie cum se realizeaza o curatare notebook. Desi va poate parea ca procesul este unul foarte simplu, defapt este unul destul de complicat, care neceseta atentia la detalii. Din aceasta cauza este important sa urmatii pasii corespunzatori, sau daca timpul nu va permite sa faceti asta, sa apelati la o curatare laptop profesionala. Service Laptop Bucuresti va sta mereu la dispozitie si va poate oferi deasemenea si o diagnosticare gratuita.

Instructiuni pentru a realiza o curatare notebook:

  • Pentru inceput, este necesar sa achizitionati produse speciale de curatat precum: laveta cu microfibre, betigase si spray pentru echipamentele electronice. Puteti dealtfel sa cumparati si un set intreg pentru curatare notebook, pe care il puteti gasi in majoritatea magazinelor de aparate electronice.
  • Primul lucru pe care il veti curata va fi ecranul, pe care il veti stropi cu o cantitate mica de spray de ecrane (indeajuns incat sa nu curga in carcasa ecranului). Folosind laveta cu microfibre, curatati suprafata folosind miscari circulare.
  • Apoi, folosind spray-ul plasati o cantitate medie de lichid pe laveta si curatati tastatura si touch-pad-ul. La final, folosind betigasele, curatati si spatiile dintre taste (incercati sa nu lasati prea multa solutie sa ajunga intre taste).
  • Asigurati-va ca folositi o solutie pentru aparatele electrice si curatati suprafata exterioara a laptopului. Incercati in orice caz sa nu permiteti substantei sa patrunda prin spatii precum: aerisirea, porturile ori spatiul de alimentare.
  • Caz in care aveti probleme cu laptopul datorita prafului ori a altor lichide, este de sugerat sa duceti notebook-ul intr-un service autorizat.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.