Descarcarea pozelor de pe aparatul foto

descarcarea pozelorCand vine vorba de poze putem vorbi despre doua tipuri de persoane: cele care adora sa fie pozate si cele care nu sunt tocmai fotogenice. Insa atunci cand vine vorba sa tinem noi camera foto in mana si sa facem poze, exista o singura categorie, iar asta pentru ca toti gasesc placere in a imortaliza momentele frumoase. Cu toate acestea, desi toti facem foarte multe poze, trebuie sa le si descarcam ca apoi sa fie printate ori folosite in orice alt sens. Astfel ca, este foarte important sa stim in ce consta descarcarea pozelor din aparatul foto, cat sa nu facem vreo greseala si sa stergem pozele fara sa vrem. Haideti deci sa aflam care sunt pasii necesari pentru a transfera pozele de pe aparat pe laptop.

Indicatii pentru descarcarea pozelor de pe aparatul foto:

 • Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa va asigurati ca echipamentul pe care vreti sa transferati pozele este functional si nu sufera de probleme software ori hardware. Altfel, daca laptopul vostru are probleme va poate afecta cardul camerei, iar astfel veti pierde pozele. Pentru a fi siguri de starea laptopului noi va sugeram sa aduceti laptopul pentru o diagnosticare gratuita.
 • Daca laptopul este intr-o stare buna, atunci instalati software-ul camerei foto pe echipament, folosind CD-ul oferit de firma producatoare. Daca nu aveti CD, atunci puteti trece la pasul urmator.
 • descarcarea pozelor pe laptopFolosind un cablu USB (oferit impreuna cu camera), conectati dispozitivul la laptop si asteptati sa fie verificat de catre sistem.
 • Odata ce sistemul a verificat camera, va aparea o fereastra de unde veti putea alege sa incepeti descarcarea pozelor. Cand selectati acea optiune, veti fi intrebat unde vreti sa se transfere pozele (in ce locatie/ folder), iar daca nu specificati, aceastea vor fi transferate fie in “Downloads” sau in “My Pictures”.
 • Dupa ce s-au terminat pozele de transferat, puteti alege sa se goleasca cardul camerei automat dupa descarcare. Daca nu aveti disponibila aceasta optiune, atunci va trebui sa realizati stergerea pozelor manual.

Daca intampinati probleme si aveti nevoie de service laptop, atunci vizitati zona de Contact pentru a afla unde ne puteti gasi.

6 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. nu merge fara CD ? eu nu-l am . pot face altfel ,ar merge inalt mod ? mai exista vreo posibilitate ?

 2. Am un telefon alcatel 2008g si nu reusesc sa descarc pozele. probabil gresesc undeva Va rog fiti amabil si explcati-mi pas cu pas cum sa procedez. Va multumesc.

  • Descarcarea pozelor difera de la model la model.
   Daca nu va descurcati, incerc sa gasiti un tutorial pe youtube sau apelati la un service gsm sa va ajute.

 3. multumesc mult pt ajutor.

 4. Comment

  • Doar atat ?