Laptop defect – Solutii si indicatii

reparatii laptop defectAvand in vedere ca laptopurile sunt echipamente electronice foarte fragile, este de la sine inteles ca adesea se intampla ca utilizatorii sa se confrunte cel putin o singura data cu un laptop defect. Insa ce este de facut intr-un astfel de caz? La cine trebuie sa apelati? si care sunt pasii ce trebuiesc urmati? Nu va faceti griji caci ati ajuns in locul potrivit. PC Laptop ofera servicii diverse si de cea mai buna calitatea, dar si sfaturi in ceea ce priveste mentenanta laptopului. Noi ne ocupam atat de service laptop bucuresti, de cumpararea laptopurilor defecte, cat si de curatarea laptopurilor la preturi foarte mici. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0721 049 875, sau vizitati zona de Contact.

Ce optiuni aveti in cazul unui laptop defect?

 1. service laptop defectCuratare laptop. Cea mai intalnita cauza ce poate duce la un laptop defect este intretinerea necorespunzatoare a laptopului. Astfel ca, daca nu curatati laptopul de praf si de petele de mancare ori bautura, acestea vor conduce in cele din urma la probleme mult mai mari. Laptopurile care au cel mai adesea probleme cu intretinerea sunt cele de la firma Lenovo, iar noi va recomandam un service Lenovo daca apar probleme prea grave.
 2. Service laptop. Daca laptopul nu mai functioneaza deloc atunci aveti nevoie de o diagnosticare gratuita efectuata de noi, cat sa va putem spune cu ce probleme va confruntati. Apoi, vom putea decide ce este de facut cat sa va punem cat de curand laptopul in miscare.
 3. Vinderea laptopului. In cazul in care laptopul este prea vechi si va ganditi la achizitionarea unuia nou, atunci va recomandam sa il aduceti la sediul nostru (0721 049 875) pentru a determina valoarea laptopului si pentru a vi-l cumpara.

Indiferent de alegerea facuta, PC Laptop va este mereu in ajutor. Daca aveti alte intrebari, contactati-ne prin mail (office[at]servicelaptopbucuresti.ro), sau lasati un comentariu.

25 Comentarii, spune si tu ceva..

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

 1. Am o bara alba cam pana la mijlocuo ecranului

 2. am si eu o problema la laptop de vro 4 luni merge este ok dar can e nsa iti intre in desktop imi apare 5 culori rezolutia e blocata si nush ce sa fac.

 3. Buna ziua.Am o problema cu leptop. Marca este Lenovo. Cand aprind ecranul e negru se aude ca e pornit dar nu apare nimica doar ecran negru. Oare din ce cauza si daca se poate rapara.

  • Buna ziua! Va asteptam in service pentru diagnosticarea laptopului.Diagnosticarea este gratuita.

 4. Buna , am o problema cu laptopul ,de deschide și arată doar imaginea de fundal ,nu arată nimic în desktop .
  Ce pot să fac?

  • Va asteptam in service ! Posibile probleme software.

 5. Buna, constat ca orice intrebare pusa are un singur raspuns, veniti la diagnostic…totusi daca laptopul functioneaza un nnumar de ore,apoi se aude un huruit si nu mai raspunde la comenzi….aveti vreo banuiala care ar fi cauza? dupa ce il repornesc devine functional!
  Any suggestion???
  Multumesc.

 6. Când deschid laptopu apare un mesaj …operating sistem not found….care poate fi probema.?Multumesc

  • Posibil hard disk cu probleme. Va asteptam in service pentru diagnosticarea echipamentului.

 7. Salut..am un laptop asus cumpărat acum câteva luni si de câteva zile când vreau sa il deschid îmi apare diverse scrisuri pe acolo si nu se aprinde! Nici cd cu windows nu il ia! Multumesc

  • Buna ziua ! Va asteptam in service pentru diagnosticarea echipamentului.

 8. Când vreau sa deschid laptopul îmi apare un mare scria ale legat de Intel iar dacă apasă câtva timp butoanele ESC și Enter acest scoate un sunet de girofar ce ar trebui să fac?

  • Va asteptam in service pentru diagnosticarea echipamentului !

 9. Toshiba Satellite A200
  Core2 Duo 1.8GHz
  1GB+1GB DDR2
  200GB hard
  DVD
  Bluetooth
  1.3M Webcam
  Fingerprint trackpad
  Placa video defecta
  Balama stanga display crapata
  Incarcator + 2 adaptoare priza

 10. LAptopI’ll serge nonstop fostere datorita program REBOOT RESTORE cum opresc pcul

 11. Laptop nu se mai opreste serge folder non stop datorita program REBOOT RESTORE cum opresc PCUL? MERRY ANTICIPATED PENTRU RASPING

  • V-am spus mai sus.
   Solutia este doar la un service cu cunostinte

 12. Bună am o problema când vreau sa vad un film în Google merge o perioada de 20 mine apoi rămâne blocat deoarece vizionare este mai rapida ca încărcarea ce pot face

  • Buna ziua !
   Trebuie inbunatatit ori sistemul dvs ori viteza internetului!

 13. Ecranul este tot gri, dar beculetul e aprins. Ce pot sa fac?

  • Buna ziua. Problema dumneavoastra poate fi de la display sau placa grafica. Va asteptam in service pentru diagnosticare echipamentului.

 14. ojumatate din ecranul monitorului este functionala cealalta este neagra

  • Buna ziua.Probabil sa defectat ecranul.A suferit o lovitura sau un soc.