Ceasurile destepte Fossil prezentate la IFA 2016

Ceasurile destepte Fossil prezentate la IFA 2016

 

Ceasurile destepte Fossil prezentate la IFA 2016 la de catre Qualcomm si sunt in numar de doua, anuntate inca din luna august: Q Marshall si Q Wander, noi versiuni ale Q Founder, care beneficiaza de noul procesor Snapdragon 2100, care este mai mic decat procesoarele anterior utilizate, consuma mult mai putina energie si au senzori mai buni.

Ceasurile destepte Fossil prezentate la IFA 2016 - Q-Marshal si Q-Wander

Ceasurile destepte Fossil prezentate la IFA 2016 – Q-Marshal si Q-Wander

Ambele variante arata identic, au un ecran toutchscreen rotund, tip always – on de 45 mm. si ruleaza sistemul de operare Android Wear, fiind compatibile atat cu smartphon-urile cu Android cat si cu cele iPhon. Carcasa este din metal iar bratarile pot fi atat din piele cat si metalice si sunt foarte  usor de schimbat.

In privinta rezistentei la apa, ambele au o anumita rezistenta, conferita de standardul IP68, insa producatorul avertizeaza ca nu este indicat a fi purtat atunci cand se inoata.

In rest, prezinta si functiile la care te astepti de la un astfel de produs, cum ar fi monitorizarea efortului fizic, precum si microfonul pentru comenzi vocale sau difuzorul. Incarcatorul este magnetic si se conecteaza pe spatele ceasurilor. Diferenta dintre cele doua modele consta in modelul carcasei, cea a modelului Q Mardhall fiind ceva mai solida, rezistenta si… „serioasa”! :) , in timp ce modelul Q Wander poseda o carcasa „discreta”, formata din linii curbe.

Despre autonomie, se pare ca vor „tine” pana la 24 de ore dar acest lucru depinde, dupa cum stiti, de ceea ce se face cu el si de cat de mult este utilizat.

Pretul, sunt sigur ca foarte multi sunt interesati si de acest aspect, nu numai de cel tehnic, este de 315 $ Q Wander si 295 $ Q Marshall.

In urmatorul articol vom vedea si alte Noutati absolute la IFA 2016, nu neparat din domeniul computerelor ci mai mult din domeniul electrocasnicelor, unde au aparut, in acest an, foarte multe noutati, unele fiind chiar prezentate in articolul „Ce surprize a adus LG la IFA 2016” si „Componentele Signature prezentate de LG la IFA 2016”.

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.