Componentele SIGNATURE prezentate de LG la IFA 2016

Componentele SIGNATURE prezentate de LG la IFA 2016

 

Componentele SIGNATURE prezentate de LG la IFA 2016 sunt in numar de patru: un frigider (pe care l-am prezentat in articolul precedent – „Ce surprize a adus LG la IFA 2016” – un televizor – despre care vom discuta in urmatorul articol, pentru ca sunt foarte multe de spus – o masina de spalat si un purificator de aer putin mai deosebit. Despre ultimile doua vom incerca sa spunem ceva in prezentul articol.

Componentele SIGNATURE prezentate de LG la IFA 2016 - Masina de spalat Signature

Componentele SIGNATURE prezentate de LG la IFA 2016 – Masina de spalat Signature

Masina de spalat este un model perfectionat al masinii Twin Wash, care are o mai mare perioada de utilizare si este mult mai simplu de utilizat. Ca o caracteristica deosebita, are o cuva suplimentara – Mini Wash – amplasata sun cuva principala, care se incarca pe deasupra (asta inseamna ca se pot spala, concomitent, si rufe albe si rufe colorate). Evident ca are un panou de comanda toutch – screen încorpora in usa, care poate fi deschisa si in conditiile in care avem bratele pline cu rufe, printr-o impingere usoara in sus. De mentionat ca un element deosebit este si sistemul Centum – patent LG – care mareste eficienta energetica si durabilitatea masinii prin intermediul sistemului avansat al suspensiei, care, in acelas timp, micsoreaza foarte mult si zgomotul produs, prin micsorarea vibratiilor cuvei.

Consumul este si el o caracteristica pe care trebuie sa o avem in vedere, acesta fiind mai mic cu 60% decat A+++.

 

Componentele SIGNATURE prezentate de LG la IFA 2016 - Purificatorul de aer

Componentele SIGNATURE prezentate de LG la IFA 2016 – Purificatorul de aer

Purificatorul de aer  nu este comercializat in tara noastra desi, avand in vedere ca Bucurestiul este unul dintre cele mai poluate orase ale Europei, ar fi avut o piata destul de substantiala, este si el o prezenta deosebita in standul LG.  Evident ca si acesta are inglobata o tehnologie proprietara LG – cum altfel? – care se numeste Aqua – Cyclone – si care purifica aerul folosind apa, care filtreaza o mare parte a substantelor nocive din aer, in acelasi timp aducand si umiditatea din atmosfera camerei la un nivel corespunzator. Interesant este ca, datorita panoului transparent, purificarea se face in fata ochilor nostri! Sistemul de filtrare permite refolosirea, dupa spalare, a filtrelor, de aproape 10 ani, deci facilitand o economie destul de importanta. Pentru vizualizarea calitati aerului din spatiul inconjurator, se poate utiliza indicatorul pus la dispozitie de LG – Smart PM 1.0 LG.

Maine vom vedea ” Televizorul OLED prezentat de LG la IFA 2016”.

 

In caz ca aveti nevoie de informatii, sau daca aveti vreo problema „imposibila”, va asteptam la noi la sediu  – str. Vintila Mihailescu nr. 7, daca locuiti in  zona Crangasi, sau str. Racari nr. 14, bloc 44, sc. 1, ap. 3, daca locuiti in zona Dristor – pentrua o rezolva si pentru a va informa despre ofertele noastre, care sunt foarte avantajoase! Va putem asigura inclusiv montajul unui device, daca il achizitionati de la noi.

Nu uitati sa sunati inainte la telefon  0763 644 629 (Crangasi) sau 0765 941 097 (Dristor)!

[Daca nu vi se raspunde, insistati, pot exista probleme cu furnizorul de telefonie mobila]

Intotdeauna, parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si am fi bucurosi daca ne-ati lasa un comentariu (mai jos) in care sa ne spuneti parerea dumneavoastra si sa ne indicati eventuale directii in care sa mergem cu explicarea diferitilor termeni sau caracteristici sau… ce anume v-ar interesa sa gasiti pe blogul nostru.

Pe maine!

 

 

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.